Ga terug

Smelne 1280S

Smelne 1280S met hoogwaardige afwerking, luxe afgewerkt interieur en mooie optielijst.

Vanuit de brede gangboorden is het achterdek gemakkelijk toegankelijk. Het achterdek is ruim en rondom afgesloten met een complete tent en voorzien van vaste bank, draaitrap naar zwemplateau, midscheepse stuurstand en achteringang.

Het interieur heeft een luxe uitstraling door het gebruik van blond teak, alcantara bekleding en marmerlook werkbladen. De salon is ingedeeld met royale halfronde bank en kastenwand tegenover. De kombuis is in open verbinding met de salon en ingedeeld met dinette en keuken welke van alle gemakken voorzien is. De voorkajuit is ruim en voorzien van V-bed en voldoende kastruimte. Het achterschip is ingedeeld met separate douche en toiletruimte en zeer royale eigenaarshut met Frans bed en veel kastruimte.

Naast de al complete specificatielijst nog een aantal extra opties die dit schip rijk is; oriƫntatie- verlichting in draaitrap naar achterdek, subtiel verwerkte sfeerverlichting in interieur, verlichting met dimmers, TV op lift in kastenwand salon, complete serie Raymarine navigatie-instrumenten, radarreflector, 3 Vetus ruitenwissers, Wi-Fi ontvanger, WMMT dieselbacterie filter, etc.

Merk
: Smelne
Type
: 1280S
Bouwjaar
: 2007
Lengte
: 13,00 m
Breedte
: 4,00 m
Diepgang
: 1,15 m
Motor(en)
: Perkins, M225Ti, 225 pk