Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Kruiser 1250 OK

Sportief gelijnde Smelne met open kuip, ruime en comfortabel ingedeelde leefruimte en mooie specificatielijst.

De brede gangboorden, met veilige RVS railing rondom, geven gemakkelijk toegang tot deze Smelne 1250 OK. Vanuit de gangboorden is de open kuip bereikbaar die ingedeeld is met half ronde kuipbank met daarin en onder de kuipvloer een zee aan bergruimte voor bijvoorbeeld fenders, lijnen en dekinventaris. De open kuip is recent voorzien van een luxe kuiptent met uitrits-/ en oprolbare zijdelen waarbij ook de ramen verduisterd kunnen worden.

De salon ligt op gelijk niveau met de open kuip en is dankzij de 4 openslaande kuipdeuren eenvoudig aan elkaar te betrekken zodat er één grote leefruimte ontstaat. De salon is ingedeeld met half ronde salonbank met in hoogte verstelbare salontafel en daartegenover een kastenwand en stuurstand aan bakboord. In de kastenwand is een multifunctioneel uitschuifblad geïntegreerd wat dienst kan doen als dinette tafel, kaarten tafel of bureau. In het voorschip is een royale keuken, sanitaire ruimte en eigenaarshut. De sanitaire ruimte is voorzien van elektrisch toilet, wasgelegenheid en douchegelegenheid. In de eigenaarshut is een ruim vrijstaand dubbel bed en veel kastruimte.

Deze Smelne Kruiser 1250 OK is extra uitgevoerd met; 4 grote zonnepanelen met dubbele laadregelaar, Truma elektrische gasafsluiter met bediening vanuit de keuken, dubbel dakluik in voorkajuit dak, RVS davits (momenteel niet gemonteerd), complete serie Simrad navigatie instrumenten met o.a. kaartplotter, marifoon en AIS.

Heerlijk ruim motorjacht wat zeer geschikt is voor het maken van verre tochten of voor het langer verblijf aan boord.

 

 

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1250 OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2002

Afmetingen:

12.70 m x 4.00 m x 1.12 m

Motor(en):

Volvo Penta, TAMD41H, 145 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom