Jachtmakelaardij

logo emci

Sk Kotter 1200 OK

Robuust gebouwd open kuip motorjacht, van bekende SK werf, met lage doorvaarthoogte en royaal en comfortabel ingedeeld interieur.

Welkom aan boord van de SK Kotter 1200 OK, dé perfecte metgezel op het water. Door het lage vrijboord is de SK Kotter goed toegankelijk en dankzij de verhoogde stalen verschansing met daarop geplaatste RVS railing beweegt u zich veilig over de gangboorden. Vanuit het gangboord is de ruime open kuip toegankelijk. De open kuip is ingedeeld met U-vormige kuipbank, met daarin en onder de kuipvloer, veel bergruimte voor fenders, lijnen of zelfs vouwfietsen! De open kuip is overkapt met een recente (2021) kuiptent met uitrits- en oprolbare zijdelen. De open kuip biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en gezelligheid.

Met de openslaande kuipdeuren verbindt u de open kuip in een handomdraai aan de salon wat het tot één grote leefruimte maakt. De salon zelf is slim ingedeeld met comfortabele L-vormige zitbank, een kastenwand en de binnenstuurstand. Dankzij de goed vormgegeven raampartij is er een perfect uitzicht rondom en een plezierige lichtinval in de salon.

In het voorschip is de keuken, sanitaire ruimte en eigenaarshut. Vanuit de compleet uitgevoerde keuken serveert u met gemak de heerlijkste bootmaaltijden.. De sanitaire ruimte is bijzonder ruim te noemen en ingedeeld met elektrisch toilet, wasgelegenheid en douche. De eigenaarshut is voorzien van een vrijstaand dubbel bed waar u in alle rust en privacy heerlijk kunt ontspannen en tot rust komen. Ook zijn genoeg opbergmogelijkheden, voor uw persoonlijke spullen, aan boord van de SK Kotter.

De SK Kotter 1200 OK is niet alleen een genot om in te verblijven, maar ook nog eens een herkenbare verschijning op het water. Met de strakke lijnen, stoere uitstraling en het vele gebruik van RVS accenten, trekt dit schip gegarandeerd de aandacht van elke watersportliefhebber. Of u nu van plan bent om een weekendje of langere vakantie op het water te gaan maken, deze kotter is de perfecte metgezel.

Naast de al complete specificatielijst zijn ook de volgende opties het benoemen waard; spudpaal, trossensnijder, screens voor rondom salonramen (2021), romp gespoten in AWL-grip en onderwaterschip behandeld (2023), RVS boegtrap geïntegreerd in railing, RVS fenderkorven voor 4 fenders, kluis, schijnwerper, diverse USB-laadpunten. 

Kortom, als u op zoek bent naar een praktisch ingedeelde kotter met veel ruimte en comfort, dan is de SK Kotter 1200 OK uw ideale keuze. Mis deze kans niet om te genieten van al het moois dat dit schip te bieden heeft.

Merk:

Sk Kotter

Type:

1200 OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2002

Afmetingen:

12.50 m x 4.18 m x 1.00 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT43, 106 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom