Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Smelne Kruiser 1350 OK naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Smelne Kruiser 1350 OK

Stoer model open kuip motorjacht, in moderne kleurstelling. Ingedeeld met veel leefruimte, 2 slaaphutten en voorzien van alle comfort van thuis. 

De brede gangboorden, met veilige RVS railing rondom, zijn gemakkelijk toegankelijk en dankzij de geïntegreerde kuiptreden stapt u eenvoudig de ruime open kuip binnen. De open kuip is voorzien van vaste kuipbank en veel praktische bergruimte. Het salondak is verlengt boven de open kuip en kan rondom met een, in 2022 vernieuwde, kuiptent afgesloten worden. De 4 openslaande teak kuipdeuren verbinden de open kuip met de salon zodat er een grote leefruimte ontstaat. De salon is ingedeeld met L-vormige comfortabele zitbank, kastenwand en stuurstand aan bakboord. Het interieur is in 2022 geheel voorzien van nieuwe stoffering in een lichte en moderne kleurstelling. Eén niveau lager, in het voorschip, is de compleet ingerichte kombuis. Ook zijn er een separate toilet en doucheruimte en twee slaaphutten. De gastenhut is voorzien van een stapelbed, de eigenaarshut van een ruim V-bed voorzien van Neptune matrassen.

Deze Smelne Kruiser 1350 is compleet uitgevoerd met hydraulische boeg-/hekschroef, elektronische motorbediening, afstandsbediening t.b.v. boeg-/hekschroef - motor - roerstand - autopiloot, boiler, acculader, omvormer, generator, schijnwerper, achteruitkijkcamera, elektronische gasafsluiter, wasmachine, etc. In 2022/2023 heeft deze Smelne een (cosmetische)refit gehad. Daarbij is de romp gespoten, kuiptent vernieuwd, stoffering vernieuwd, plafond verlichting vernieuwd voor LED verlichting, vaatwasser ingebouwd, kaartplotter met AIS gemonteerd, zonnepanelen geplaatst, WiFi systeem ingebouwd, salon en kombuis voorzien van centrale verwarming.

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1350 OK

Vraagprijs:

Onder Bod

Bouwjaar:

2003

Afmetingen:

13.65 m x 4.30 m x 1.15 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DTA64, 192 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Smelne Kruiser 1350 OK

Subject:
* Verplicht veld