Jachtmakelaardij

logo emci

Jan Kok Motorvlet 1060

Robuuste Jan Kok motorvlet met rondspant gejoggelde romp, open kuip en comfortabele accommodatie voor langer en ontspannen verblijf aan boord.

Vlet-modellen zijn naar een klassiek ontwerp en worden al eeuwenlang gebruikt als werkboot en recreatievaartuig. Deze Jan Kok motorvlet heeft een degelijk gebouwde rondspant gejoggelde romp met kimkielen en is daardoor is een veelzijdig vaartuig dat geschikt is voor korte tochten op binnenwateren maar ook voor lange tochten op open water.  

De open kuip is goed bereikbaar vanuit de brede gangboorden en ingedeeld met vaste kuipbank en veel bergruimte voor bijvoorbeeld het opbergen van fenders, lijnen, zwemvesten, etc.

De openslaande kuipdeuren bieden gemakkelijke toegang tot salon en creëren een gelijkvloerse overgang tussen buiten en binnen. De salon is perfect om te ontspannen en te genieten van het uitzicht en ingedeeld met comfortabele L-vormige bank met bijpassende salontafel, kastenwand en overzichtelijke stuurstand met luxe stuurstoel. Dankzij het grote schuifdakluik kunt u genieten van het buitenleven terwijl u toch binnen bent.

De keuken bevindt zich in het voorschip, samen met een sanitaire ruimte en de eigenaarshut. De sanitaire ruimte heeft een toilet, wasgelegenheid en douchemogelijkheid. De ruime en lichte eigenaarshut is voorzien van een V-bed en veel kastruimte.

Deze Jan Kok motorvlet is meer dan compleet uitgevoerd met boeg-/ en hekschroef met afstandsbediening, elektrische ankerlier, schijnwerper, generator, airco in salon, verwarming, acculader, omvormer, boiler, elektrisch koken, Corean werkbladen, screens rondom salonramen, horren t.b.v. dakluiken, koofverlichting in salon, etc.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, comfortabel en veelzijdige vlet, dan is de Jan Kok motorvlet 1060 zeker het overwegen waard.

Merk:

Jan Kok

Type:

Motorvlet 1060

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2004

Afmetingen:

10.60 m x 3.75 m x 1.20 m

Motor(en):

VW, TDI 120-5, 120 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom