Jachtmakelaardij

logo emci

Pikmeerkruiser 1050 OK

Elegante stalen motorkruiser, met open kuip en royale leefruimte, van de bekende Pikmeerwerf.

De Pikmeerkruiser 1050 OK is een tijdloos motorjacht welke gemakkelijk toegankelijk en veilig beloopbaar is over de brede gangboorden met RVS railing rondom. Vanuit de gangboorden is de ruime open kuip te bereiken. De open kuip is overkapt met een luxe kuiptent, met uitrits-/oprolbare zijdelen en verduistering voor de ramen, die gemakkelijk naar achteren geklapt kan worden. De open kuip is voorzien van een comfortabele kuipbank met luxe stoffering. Onder de kuipbank en kuipvloer is veel bergruimte voor bijvoorbeeld fenders, lijnen, zwemvesten of zelfs vouwfietsen.

De vier openslaande kuipdeuren geven toegang tot het ruime interieur en betrekken in een handomdraai de open kuip en salon bij elkaar tot één grote leefruimte. De salon is voorzien van een langszitbank met bijpassende salontafel en 2 comfortabele fauteuils waar vanuit u rondom het uitzicht kunt genieten. De salonbank is ook nog eens om te bouwen tot extra slaapplaats voor overblijvende gasten. De stuurstand is aan bakboord en voorzien van tal van handige opties die het varen en manoeuvreren met deze Pikmeerkruiser kinderspel maken.

In het voorschip is de keuken, sanitaire ruimte en eigenaarshut. De sanitaire ruimte is voorzien van een recent elektrisch toilet en wasgelegenheid. De afgesloten eigenaarshut biedt privacy en is perfect om ’s nachts heerlijk tot rust te komen op het comfortabele V-bed met vulstuk, lattenbodems en luxe matrassen.

Alle ruimtes aan boord van deze Pikmeerkruiser zijn praktisch ingedeeld en voorzien van voldoende kast-/bergruimte.

Een aantal items die het extra benoemen waard zijn; veel details uitgevoerd in RVS zoals luxe mast, stootlijststrip rondom, slijtstrips bij bolders en instap, handrailingen. Groot zonnepaneel met Victron laadregelaar. Camerasysteem met camera’s op boeg-/ en hek van het schip. Screens voor rondom salonramen, voldoende 230V stopcontacten door gehele voortuig, afstandsbediening op besturing en boeg-/ en hekschroef, wintertent voor over de open kuip, etc.

De Pikmeerkruisers staan bekend om hun goede kwaliteit en duurzaamheid wat zorgt voor een lange levensduur van dit motorjacht. Ervaar het plezier van varen op deze prachtige Pikmeerkruiser en geniet van elk moment aan boord!

Merk:

Pikmeerkruiser

Type:

1050 OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1992

Afmetingen:

10.90 m x 3.45 m x 0.95 m

Motor(en):

Vetus, P4.25, 62 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom