Jachtmakelaardij

logo emci

Inter 7700

Compacte Noorse spitsgatter met alle accommodatie aan boord voor dagtochten, weekendjes weg of langer verblijf aan boord.

De ruime open kuip is over de volle breedte van de boot zodat u hier gemakkelijk met uw familie, vrienden of gasten van het water en de omgeving kunt genieten. De kuipbank is eenvoudig om te bouwen tot extra slaapplaats. Midscheeps is aan stuurboord de stuurstand en aan bakboord de keuken met daarop een meevaarstoel geplaatst die eenvoudig weg te klappen is voor het gebruik van de keuken. In het voorschip is een sanitaire ruimte met toilet en wasgelegenheid, voldoende kastruimte en een ruime rondzit die in een handomdraai tot dubbel bed omgebouwd kan worden. Praktisch ingedeeld waarbij alle ruimtes optimaal benut zijn.

Met deze Inter 7700 kunt u genieten van de vrijheid en rust die het water te bieden heeft. Dankzij het compacte formaat en de ingebouwde boegschroef is de boot gemakkelijk te manoeuvreren en kunt u op de meest idyllische plekjes afmeren. Of u nu wilt varen op de binnenwateren, IJsselmeer of Waddenzee; met de Inter 7700 kunt u alle kanten op.

Deze Inter 7700 is origineel in Nederland geleverd en compleet uitgevoerd met boegschroef met eigen accu, zonnepaneel, acculader, diverse USB-laadpunten, verwarming en boiler wat het verblijf aan boord nog aangenamer maakt.

Kortom, de Inter 7700 is een ideale boot voor de watersportliefhebber die op zoek is naar comfort en gemak. Met de complete uitrusting en handzame fortmaat biedt deze Inter 7700 alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf op het water.

Merk:

Inter

Type:

7700

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1993

Afmetingen:

7.70 m x 2.80 m x 0.65 m

Motor(en):

Yanmar, 3JH2E, 38 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom