Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Kruiser 1200 DL

Unieke Smelne Kruiser 1200 DL. Indeling met 2 slaaphutten waarbij het achterschip zeer doordacht is ingedeeld. Beschikbaar van de eerste eigenaar(!) 

Het ruime achterdek is goed toegankelijk vanuit de brede gangboorden met veilige RVS railing rondom en voorzien van een midscheepse stuurstand en achteringang naar het interieur. Het achterdek is overkapt met een XL-cabriokap waarbij ook het laatste deel rondom het achterdek volledig afgesloten kan worden. Hierdoor ontstaat er een zee aan extra leefruimte.

Het interieur is met scheeps teak en ingedeeld met salon, kombuis, voorkajuit en achterschip met eigenaarshut en separate douche-/toiletruimte. De salon is voorzien van een L-vormige bank, binnenstuurstand en veel kastruimte. De kombuis is een geheel afgesloten vertrek en voorzien van keuken en dinette. In de voorste slaaphut bevindt zich een V-bed en kastruimte. In het achterschip is de eigenaarshut met ruim vrijstaand dubbel bed, kaptafel en veel kastruimte. Ook zijn er twee centraal toegankelijke sanitaire ruimtes; één als toiletruimte met wasgelegenheid en één als doucheruimte.

Deze Smelne Kruiser 1200 DL is door haar eerste en huidige eigenaar in samenspraak met de werf samengesteld wat het een unieke Smelne maakt. Dit is met name terug te zien in de indeling van de salon/kombuis, imposante mast op het salondak, royale XL-cabriokap, afstandshouders op het onderwaterschip, etc.

Naast de al genoemde specificaties zijn de volgende items het extra benoemen waard; twee zonnepanelen met laadregelaar, WMMT brandstof bacteriefilter, extra kraan met filter voor het filteren van drinkwater in de kombuis, gasveren op mast, RVS scheepsbel houder op kajuit dak, buitentboordmotorsteun op zwemplateau, etc.

De eigenaren hebben lange en verre tochten gemaakt door Nederland, Duitsland, België en Frankrijk, waar deze Smelne dan ook zeer geschikt voor is. Nu nemen ze, gezien hun bereikte respectabele leeftijd, afscheid van hun geliefde schip.

 

 

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1200 DL

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1989

Afmetingen:

12.40 m x 3.80 m x 1.05 m

Motor(en):

Volvo Penta, TMD41A, 150 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom