Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Vlet 1200 AK

Robuust en degelijk gebouwde Smelne Vlet met achterkajuit, compleet uitgevoerd en beschikbaar van de eerste eigenaar.

De Smelne Vlet is een eenvoudig toegankelijk en gemakkelijk bevaarbaar motorjacht. De brede gangboorden zijn rondom veilig beloopbaar dankzij de dubbele RVS railing en RVS handrailingen op het salondak. Vanuit de gangboorden, of vanaf het zwemplateau, is het ruime achterdek toegankelijk. Het achterdek is overkapt met een cabriokap + biminitop op RVS frame en is rondom voorzien van vaste railingborden. Onder de cabriokap bevindt zich de midscheepse stuurstand met stuurstandbank en achteringang naar het interieur.

Het interieur, met prachtig teakhout en afgewerkt met massief lijstwerk, geeft een sfeervolle uitstraling. De salon is voorzien van een comfortabele U-bank met bijpassende salontafel en daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis, voorzien van compleet uitgevoerde keuken en dinette. In het voorschip is een slaaphut met V-bed en veel kastruimte. In het achterschip is een centraal toegankelijke sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. Daarnaast is er de eigenaarshut met ruim vrijstaand dubbel bed, veel kastruimte en sanitaire ruimte met douche en wasgelegenheid ensuite. Alle ruimtes aan boord van deze Smelne Vlet zijn optimaal benut en voorzien van veel kast-/ en bergruimte.

Naast de al complete specificatielijst is deze Smelne Vlet verder rijkelijk uitgerust met; Vetus Powersteering (stuurbekrachtiging), schijnwerper op mast, 230V aansluiting op buitenstuurstand, extra speakers bij buitenstuurstand, exterieurverlichting onder cabriokap, kluisje, swing-away bedbodem en Matrair matrassen in achterkajuit, spiegelluik, dubbel dakluik in voorkajuit dak, combirolo’s (verduistering + insecten hor) t.b.v. luiken.

Wanneer de eigenaar niet met de boot onderweg was lag de boot veilig en beschut in onze overdekte Smelne Marina, daardoor is deze Smelne Vlet 1200 AK nog steeds een prachtig en gaaf exemplaar en klaar voor vertrek en het maken van mooie tochten!

 

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1200 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2006

Afmetingen:

12.80 m x 4.15 m x 1.15 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT66, 170 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom