Jachtmakelaardij

logo emci

Zuiderzee Dogger 38 OK

Degelijk en robuust gebouwde Zuiderzee Dogger 38 met open kuip en multiknikspant romp. Doordacht, slim en comfortabel ingedeeld interieur. 

De Zuiderzee Dogger 38 OK is een motorjacht met gemakkelijk toegankelijke gangboorden. De gangboorden zijn breed met solide RVS railing rondom en daardoor veilig beloopbaar voor de bemanning aan boord. Vanuit de gangboorden is toegang tot de open kuip. De openslaande kuipdeuren geven toegang tot de salon welke op gelijk niveau aan de open kuip ligt. De salon is ruim opgezet en is ingedeeld met een comfortabele U-bank met daartegenover een kastenwand. Aan bakboordzijde bevindt zich de overzichtelijke binnenstuurstand met dubbele stuurstoel en erboven een groot dakluik. Eén niveau lager, in het voorschip, is in open verbinding met de salon de kombuis gesitueerd. De kombuis is gezellig ingedeeld met L-keuken en L-vormige dinette. Ook is in het voorschip een centraal toegankelijke sanitaire ruimte, eigenaarshut en gastenhut. De sanitaire ruimte beschikt over een toilet, wasgelegenheid en douche in douchecabine. De eigenaarshut heeft een ruim vrijstaand dubbel bed met daaronder en rondom veel kastruimte. De gastenhut beschikt over een dubbel bed, zitbankje en voldoende kastruimte. Alle ruimtes aan boord zijn zeer praktisch te gebruiken en voorzien van tal van slimme opbergmogelijkheden.

De Zuiderzee Dogger 38 OK is een comfortabel en ruim schip dat perfect is voor lange tochten op het water. Met het stoere uiterlijk en uitstekende prestaties is het een populaire keuze onder watersporters. Dankzij de zonnepanelen in combinatie met compressorkoelkast en energiezuinige ledverlichting bent u bijna onafhankelijk van voorzieningen vanaf de wal. Of u nu wil varen op rustige binnenwateren of de uitdaging van de zee wilt aangaan, de Zuiderzee Dogger 38 OK is de ideale keuze en uw betrouwbare reispartner.

In oktober 2023 is het schip voorzien van nieuwe antifouling en compleet opnieuw gespoten waardoor het er weer als nieuw uitziet! Verder compleet uitgevoerd met; boegschroef, acculader, omvormer, zonnepanelen met laadregelaar, verwarming, boiler, elektrisch strijkbare mast, elektrische ankerlier, 4-blads reserve schroef, horren voor patrijspoorten, combirolo (hor + verduistering) onder dakluiken, gasalarm, omschakelbaar dubbel brandstof voorfilter, etc.

 

Merk:

Zuiderzee

Type:

Dogger 38 OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1999

Afmetingen:

11.97 m x 4.00 m x 1.10 m

Motor(en):

Yanmar, 4LH-HTE, 140 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom