Jachtmakelaardij

logo emci

Hollandia 1250 AK

Degelijk gebouwde stalen achterkajuit motorkruiser, zowel van binnen als van buiten tot in de puntjes verzorgd!

De rondom het zwemplateau mooie ronde gepolijste RVS stootlijst met geïntegreerde uitlaat,  gepolijste RVS stootlijst rondom de romp en solide dubbele RVS railing zijn meteen in het oog springend! Dit in combinatie met de vaste railing borden en RVS instrumentenbeugel zorgen voor het robuuste uiterlijk van de Hollandia 1250.

De gangboorden zijn breed, veilig beloopbaar en geven toegang tot het ruime achterdek. Het achterdek is voorzien van achteringang naar het interieur, midscheepse stuurstand, stuurstandbank met swingback rugleuning, meevaarbankje op de gaskluis en twee losse dekbanken. Het geheel is overkapt met XL-cabriokap op degelijk vast RVS frame.

Vanaf het achterdek is toegang naar het interieur. Ook het interieur geeft een tot in de puntjes verzorgde indruk en doet haast vermoeden dat er aan boord van deze Hollanda niet geleefd is! Het mahoniehout, afgewerkt met prachtig massief lijstwerk, in combinatie met de koningsblauwe stoffering en het lichte tapijt zorgen voor een luxe uitstraling. De salon is ingedeeld met ruime U-vormige salonbank met daartegenover een sierlijk vormgegeven kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis, ingedeeld met keuken en dinette. In het voorschip is een slaaphut met V-bed. In het achterschip zijn twee centraal toegankelijke sanitaire ruimtes waarvan één ingericht is als doucheruimte met wasmachine en de andere als toiletruimte met wasgelegenheid. Ook is in het achterschip de eigenaarshut met ruim vrijstaand bed, spiegelluik en veel kastruimte rondom. Alle ruimtes aan boord van deze Hollandia zijn slim ingedeeld en optimaal benut.

Naast de genoemde specificaties zijn ook de volgende items het extra benoemen waard; prachtig gepolijst RVS-werk rondom, XL-cabriokap op het achterdek, boeg-/ en hekschroef, generator, als nieuw zijnde interieur, op maat gemaakte plisségordijnen in salon, dubbel dakluik in voorkajuit dak, spiegelluik in achterkajuit.

 

Merk:

Hollandia

Type:

1250 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1995

Afmetingen:

13.50 m x 3.85 m x 1.10 m

Motor(en):

Volvo Penta, TAMD41B, 200 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom