Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Vlet 42 SD Luxury DEMO

De Smelne Vlet 42 SD is een prachtig voorbeeld van hoogwaardig Nederlands vakmanschap. Elegant, stoer en robuust model met alle comfort aan boord.

Bij de Smelne Vlet 42 SD bevinden zich de open kuip, salon en keuken op één niveau waardoor het schip voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. De twee geïntegreerde trappen in de spiegel maken de toegang vanuit de gangboorden tot het zwemplateau eenvoudig.

De heerlijk ruime open kuip is bereikbaar vanaf het zwemplateau, via de spiegeldeur, of vanuit het gangboord dankzij de geïntegreerde opstaptreden. Verder bevindt zich in de kuip een comfortabele L-vormige geïntegreerde dekbank met veel opbergruimte. Dit alles te vinden onder het verlengde overhangende salondak.

De 4 massieve teak openslaande kuipdeuren verbinden de open kuip met de salon zodat er één grote leefruimte ontstaat. In het interieur is wit leder prachtig gecombineerd met warm Amerikaans kersen. Fraai is het houtwerk afgewerkt met massief lijstwerk en gebruik van hoogwaardige materialen als Hi-Macs werkbladen en de vele RVS details die deze Smelne rijk is.

De salon is ingedeeld met comfortabele L-vormige salonbank. De compleet lederen afgewerkte stuurstand met fraai rond gelijnde kastenwand aan BB geven een luxueuze uitstraling aan de ruime gezellige salon. De mooie massieve zijdeur naast de stuurstand maakt het de schipper eenvoudig om het schip aan te leggen. Met een speciaal geplaatste trap ben je snel van de stuurstand in het gangboord. Achter de salonbank en naast de stuurstand is de compleet uitgevoerde U-keuken met alle benodigde apparatuur aan boord. Door een royaal elektrisch te bedienen salonluik is de salon aangenaam licht en de ventilatie optimaal.

In het voorschip is een prachtige sanitaire ruimte, gastenhut en zeer ruime eigenaarshut met vrijstaand dubbel bed gesitueerd.

Deze Smelne Vlet heeft een moderne lijn dankzij de strak gelijnde gesloten dakrand boven de salon. Groot voordeel van deze dakrand is dat water en vuil niet langs de ramen verdwijnen. Dit wordt allemaal binnendoor afgevoerd door middel van RVS buizen die op de waterlijn lozen.

Dat er bij Smelne alleen top kwaliteit wordt gebouwd valt direct op wanneer u aan boord gaat van deze Smelne Vlet 42 SD Luxury. U bent van harte welkom in onze showroom voor een bezichtiging van deze prachtige vlet. Belangstelling? Bel of mail ons voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 42 SD Luxury DEMO

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2024

Afmetingen:

12.98 m x 4.15 m x 1.15 m

Motor(en):

Vetus Deutz, VD6.170, 170 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom