Jachtmakelaardij

logo emci

Pedro Skiron 35

Stalen achterkajuit motorkruiser met zeer goede vaareigenschappen, lay-out met 4 vaste slaapplaatsen en recent veel vernieuwd. 

Deze Pedro Skiron 35 is een frisse, praktische en goed toegankelijke motorkruiser. De gangboorden rondom zijn goed beloopbaar en van veilige RVS railing rondom voorzien. Het achterdek is vanuit de gangboorden of vanaf het zwemplateau bereikbaar. Op het achterdek is een midscheepse stuurstand met swing-back stuurstandbank en achteringang naar het interieur. Het geheel is overkapt met een recent vernieuwde cabriokap in moderne kleurstelling.

Het interieur geeft een zeer verzorgde indruk waarbij de binnenstuurstand, keuken en stoffering recent een grote upgrade hebben gehad. De salon heeft een prettige lichtinval door de raampartij rondom en is ingedeeld met L-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand en binnenstuurstand. In open verbinding met de salon is de kombuis met keuken en daartegenover de dinette. De dinette kan in een handomdraai omgebouwd worden tot extra slaapplaats. In het voorschip is een V-bed met vulstuk. In het achterschip zijn de sanitaire ruimte en achterkajuit die vanuit de salon toegankelijk zijn. De sanitaire ruimte is voorzien van elektrisch toilet, wasgelegenheid en handdouche. De achterkajuit is voorzien van een half vrijstaand dubbel bed, voldoende kastruimte en groot spiegelluik.

De volgende items zijn het extra benoemen meer dan waard; de aandrijflijn (flex koppeling, schroefas, lagers en motorsteunen) is vervangen in 2023, recent heeft het interieur een frisse upgrade gekregen, is alle stoffering inclusief matrassen (met lattenbodem in AK) vernieuwd, is het dasboard van de binnenstuurstand voorzien van moderne techniek, is de cabriokap vernieuwd in moderne kleurstelling waarbij ook luxe dimbare ledverlichting in de instrumentenbeugel is aangebracht, nieuwe acculader/omvormer en accu’s geïnstalleerd, wifi systeem, zonnepaneel, etc.

Merk:

Pedro

Type:

Skiron 35

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2001

Afmetingen:

10.60 m x 3.54 m x 0.96 m

Motor(en):

Perkins, M92, 92 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom