Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Smelne Slingshot 46 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Smelne Slingshot 46

De Smelne Slingshot is een stalen motorkruiser waarop u comfortabel kunt verblijven en dankzij de krachtige motorisering sneller kunt verplaatsen. 

De open kuip is toegankelijk vanaf het zwemplateau, via de spiegeldeur, of vanuit de brede en goed beloopbare gangboorden. De open kuip is voorzien van twee vaste dekbanken met daarin en onder de kuipvloer veel bergruimte. De openslaande kuipdeuren verbinden de open kuip met het stuurhuis. Het stuurhuis is ingedeeld met stuurstand aan stuurboord met daartegenover aan bakboord een U-vormige rondzit. De stuurstand is voorzien van alle benodigde navigatieapparatuur en heeft een goed uitzicht rondom. Eén niveau lager dan het stuurhuis is de kombuis, ingedeeld met compleet uitgevoerde keuken met daartegenover een dinette. Verder is in het voorschip een gastenhut, de eigenaarshut en dubbele sanitaire ruimte. De gastenhut is ingedeeld met stapelbed en voldoende kastruimte. Tegenover de gastenhut bevindt zich een dubbele sanitaire ruimte welke ingedeeld is met twee toiletten die gescheiden worden door een afsluitbare douchecabine. De eigenaarshut is ruimtelijk en voorzien van vrijstaand bed met veel kastruimte rondom. Alle ruimtes aan boord van deze Smelne Slingshot zijn praktisch ingedeeld en voorzien van veel kast-/ en bergruimte.

De Smelne Slingshot heeft een speciaal ontworpen onderwaterschip en krachtige motoren. Doordat tijdens het ontwerp en de bouw zoveel mogelijk rekening is gehouden met het gewicht, zonder daarbij al te veel concessies te doen in de kwaliteit van het geheel, behaalt deze Smelne Slingshot gemakkelijk een snelheid van 18 knopen.

Extra benoemenswaardigheden van deze Smelne Slingshot zijn: speciaal ontworpen onderwaterschip en krachtige motoren daardoor snel varend (max ca. 38 km/h!), krachtige hydraulische boegschroef, hydraulisch klapbare aluminium instrumentenbeugel, stuurbekrachtiging, elektronische motorbediening, handbediende schijnwerper op salondak, ruitenwissers met interval en was/wis installatie, Raymarine AIS650 Class B Transceiver, dubbel omkeerbaar brandstoffilter, op afstand bedienbare afsluiters, 3x vluchtluik in kajuitdak, Trumatic elektrisch te bedienen gasafsluiter, bed in eigenaarshut voorzien van swing-back bedbodem.

Merk:

Smelne

Type:

Slingshot 46

Vraagprijs:

€ 269.400,-

Bouwjaar:

2003

Afmetingen:

14.20 m x 4.20 m x 1.25 m

Motor(en):

2x Yanmar, 6LY2A-STP, 440 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Smelne Slingshot 46

Subject:
* Verplicht veld