Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Corvette 340 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Corvette 340

De Corvette 340 is een zeewaardig (CE-B) motorjacht wat ruimte, comfort en prestaties op het water perfect combineert.

Bij de introductie van de Corvette 340 werd ze betitteld als ‘het grootste kleine jacht ter wereld’. En dat kunnen we beamen; wat een ruimte op nog geen 11 meter heeft dit motorjacht te bieden!

Vanaf het zwemplateau (met eventuele pasarelle), via de aan stuur-/ en bakboord geïntegreerde RVS instaptreden in de railing of de boegopstap met geïntegreerde RVS ladder is de Corvette 340 vanuit alle aanlegmogelijkheden goed toegankelijk. Het ruime achterdek en flybridge biedt plaats aan uw familie, vrienden of gasten en is voorzien van voldoende zitgelegenheid. Op de flybridge is een midscheeps en een compleet uitgevoerde stuurstand met een perfect uitzicht rondom.

De Corvette 340 heeft een ruime, volwaardige en comfortabele accommodatie voor 4 personen, onderverdeeld in salon/stuurhuis/kombuis op gelijk niveau en 2 slaaphutten, met ieder eigen sanitaire voorzieningen, in de voor-/ en achterkajuit. De centraal gelegen salon/stuurhuis/kombuis is toegankelijk vanuit het gangboord aan stuurboord en is ingedeeld met een midscheepse binnenstuurstand, voorzien van uitgebreid instrumentarium en 2 comfortabele verstelbare stuurstoelen. Daarachter is een comfortabele L-vormige bank met in hoogte verstelbare tafel en daartegenover de compleet uitgevoerde keuken gesitueerd. Het geheel is licht en luchtig dankzij het gebruik van moderne materialen en de meerdere te openen vensters. In het voorschip is een gastenhut met twee enkele bedden en eigen sanitaire ruimte met pomptoilet, was-/ en douchegelegenheid. In het achterschip is de ruime eigenaarshut met vrijstaand dubbel bed, veel kastruimte, kaptafel en separate douche-/ en toiletruimte.

Geniet aan boord van de ruime dekken, het comfortabele interieur en de hoogwaardige afwerking die dit motorjacht te bieden heeft.

Naast de al complete specificatielijst zijn de volgende items het extra benoemen waard; zeer goed onderhouden, tal van slimme bergruimtes, zonnepanelen (4) + laadregelaar gemonteerd op de biminitop boven het achterdek, RVS fenderkorven t.b.v. 6 fenders, ruitenwissers met interval-/ en wasfunctie, tv op lift in salon, tv in eigenaarshut, Corean werkbladen door gehele vaartuig, etc.

Met het trawler ontwerp, de krachtige motorisering en de goede vaareigenschappen is de Corvette 340 uw ideale reispartner op zowel de binnenwateren als open zee, langzaam-/ en snel varend (ca. 40 km/h).

Ervaar de sportiviteit, ultieme luxe en vrijheid op het water met de Corvette 340!

Merk:

Corvette

Type:

340

Vraagprijs:

€ 295.000,-

Bouwjaar:

2010

Afmetingen:

10.62 m x 4.04 m x 1.22 m

Motor(en):

2x Yanmar, 6LP-STP, 315 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Corvette 340

Subject:
* Verplicht veld