Jachtmakelaardij

logo emci

Tryvia 1100 Cabrio

Elegant model full-cabrio open kuip motorjacht, met complete specificatielijst en in zeer nette staat.

De Tryvia 1100 Cabrio is zeer eenvoudig toegankelijk via het zwemplateau, met geïntegreerde draaitrappen naar de gangboorden of spiegeldeur naar de open kuip. De brede gangboorden zijn veilig beloopbaar dankzij de RVS railing rondom en RVS handrailingen op het kajuitdak. De open kuip is ingedeeld met een comfortabele U-vormige zitgroep, overzichtelijke stuurstand met recente verstelbare Zwaardvis stuurstoel en meevaarstoel op vaste poten. De open kuip is in 2022 voorzien van een nieuwe full-cabrio kap in moderne kleurstelling.

Vanuit de openkuip is toegang naar het interieur, uitgevoerd in prachtig teakhout met teakline vloeren, massief lijstwerk, Corean werkbladen en luxe bekleding in grijze kleurstelling. Het interieur is ingedeeld met comfortabele dinette, royale keuken, centraal toegankelijke sanitaire ruimte en eigenaarshut met vrijstaand ruim dubbel bed en voldoende kastruimte. De sanitaire ruimte is voorzien van elektrisch toilet, was-/ en douchegelegenheid. Alle ruimtes aan boord zijn slim ingedeeld en voorzien van voldoende kast-/bergruimte.

Dankzij de mooie afmetingen en geringe doorvaarthoogte is deze Tryvia 1100 Cabrio te bevaren in een groot vaargebied en dankzij de rijke uitrusting uitermate geschikt voor langer verblijf aan boord.

Naast de tal van opties zijn de volgende items het extra benoemen waard; boeg-/hekschroef met afstandsbediening, ruitenwissers met intervalfunctie, groot Raymarine navigatiescherm met AIS, omschakelbaar dubbel brandstof voorfilter, Corean werkbladen, combi rolo’s (verduistering + insectenhor) onder dakluiken, horren + regenkapjes t.b.v. patrijspoorten, lattenbodems onder matras. In 2023 is de opbouw opnieuw gespoten, is het onderwaterschip voorzien van nieuwe antifouling en heeft de motor een onderhoudsbeurt gehad; een keurig onderhouden motorjacht!

Merk:

Tryvia

Type:

1100 Cabrio

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2008

Afmetingen:

11.20 m x 3.70 m x 0.90 m

Motor(en):

Volvo Penta, D3, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom