Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Makma Caribbean 31 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Makma Caribbean 31

Elegante cabin cruiser, met 240 pk Yanmar motor en mooie specificatielijst.

De Makma Caribbean 31 is een prachtige cabrio boot met krachtige motorisering en compleet uitgevoerde specificatielijst. De Makma heeft een ruime open kuip waar u in alle comfort kunt ontspannen en genieten van het mooie weer op het water. Daarnaast is in de cabin een keuken, sanitaire ruimte en slaapgelegenheid, zodat u ook op langere tochten van alle gemakken bent voorzien.

Deze Makma Caribbean 31 is moeiteloos te manoeuvreren dankzij de boegschroef en heeft ondanks de krachtige motorisering ook bij lagere snelheden een heel plezierig vaargedrag. Dankzij de krachtige 240 pk Yanmar motor zijn ook hogere snelheden te bereiken waardoor dit de ideale boot is voor watersportliefhebbers die op zoek zijn naar een combinatie van comfort en prestaties.  

Deze Makma Caribbean 31 is uitgevoerd met een zwarte romp, mooie teak afwerking, boegschroef, boiler, verwarming, douchegelegenheid, acculader, omvormer, compressorkoelkast,  oriëntatie sfeerverlichting, en diverse RVS accenten wat deze Makma echt een verschijning maakt.

Merk:

Makma

Type:

Caribbean 31

Vraagprijs:

Onder Bod

Bouwjaar:

2004

Afmetingen:

9.07 m x 3.31 m x 0.93 m

Motor(en):

Yanmar, 4LHA-STP, 240 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Makma Caribbean 31

Subject:
* Verplicht veld