Jachtmakelaardij

logo emci

Nidelv 950 S-line -DEMO-

Onze demo, uw voordeel! Nu zeer aantrekkelijk geprijsd! Dé heroïsche spitsgatter, verrassend eigentijds! Uniek bij Smelne!

De Nidelv 950 S-line is een ruim polyester motorjacht dat zowel langzaam als snel varend (27 km/h) een heel plezierig vaargedrag heeft. Met name de overnaadse rompvorm als ook de sprayrail dragen hieraan bij. Door het zeewaardige onderwaterschip is zij ook geschikt voor het grotere water. De vele mogelijkheden en de uitstraling van dit open kuip motorjacht zullen met name avontuurlijke watersporters aanspreken.

Ook de indeling van het interieur is naar een bewezen en beproeft concept waarbij in de Nidelv 950 S-line is gekozen voor moderne materialen van hoogwaardige kwaliteit.

De open kuip is gemakkelijk toegankelijk vanuit de bredere gangboorden en is ingedeeld met zonnebed op het dak van de achterkajuit, L-vormige zitbank met in hoogte verstelbare kuiptafel zodat in een handomdraai een loungebed gecreëerd kan worden, overzichtelijke stuurstand met vaste stuurstandbank die op de koelkast is geplaatst aan bakboord en een draaibare meevaarstoel aan stuurboord. De full-cabriokap is gemakkelijk te openen en te sluiten zodat bij alle weersomstandigheden comfortabel gevaren en aan boord verbleven kan worden.

De kajuit is toegankelijk vanuit de open kuip en ingedeeld met kombuis, U-vormige dinette en sanitaire ruimte met handdouche en elektrisch toilet. De dinette is eenvoudig om te bouwen tot extra slaapplaats. De achterkajuit is toegankelijk vanuit de open kuip en ingedeeld met royaal dubbel bed (1.40 x 2.02 m) en kastruimte. Aan handige en slimme bergruimtes is geen gebrek aan boord van de Nidelv 950 S-line.

In de nieuwe Nidelv 950 S-line komen bewezen kwaliteit en hedendaagse vernieuwing samen. Beproefde kwaliteit naar de normen en wensen anno nu!

Deze Nidelv 950 S-line is alleen gebruikt voor demonstratie doeleinden en direct leverbaar. Uw unieke kans om een ‘nieuwe’ Nidelv 950 S-line te varen voor de prijs van een occasion!

Merk:

Nidelv

Type:

950 S-line -DEMO-

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2022

Afmetingen:

9.46 m x 3.30 m x 0.82 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH110, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom