Jachtmakelaardij

logo emci

Molenmaker & Mantel Kotter 1050 AK

Klassiek model kotter met rondspant gejoggelde romp, up-to-date installatie en in nette staat van onderhoud.

De solide rondspant gejoggelde romp en degelijke bouw van deze M&M Kotter zijn een echt boegbeeld van Nederlands vakmanschap. 

Deze kotter is goed toegankelijk en heeft rondom brede gangboorden met veilige RVS railing op verhoogde verschansing. Vanuit de gangboorden is het achterdek bereikbaar wat voorzien is van midscheepse stuurstand, achteringang naar het interieur en ruime bergruimte voor bijvoorbeeld het opbergen van fenders en lijnen.

Vanaf het achterdek is het interieur bereikbaar wat scheeps en degelijk betimmerd is in mahonie. De raampartij rondom zorgt voor een plezierige lichtinval en een goed uitzicht naar buiten. De salon is voorzien van salonbank met daartegenover een kastenwand en binnenstuurstand. In open verbinding met de salon is in het voorschip de kombuis. De kombuis is ingericht met keuken, rondzit en kastruimte. In het achterschip bevindt zich de eigenaarshut met dubbel bed, kastruimte en sanitaire ruimte. De sanitaire ruimte is recent gemoderniseerd met elektrisch toilet en wasgelegenheid.  

Het klassieke lijnenspel zorgt ervoor dat deze M&M Kotter een kenmerkende en tegelijk opvallende verschijning op het water is. Deze M&M Kotter is in nette staat, zeker gezien de leeftijd en gedurende de jaren door haar eigenaren up-to-date gehouden. Het schilderwerk (2-componenten) dateerd uit 2016, de mast is elektrisch bedienbaar gemaakt in 2017, de elektische bedrading met nieuwe zekeringkast is in 2018 vernieuwd waarbij ook zonnepanelen (310 Watt) met laadregelaar geplaatst zijn. Verder is de verlichting vernieuwd naar LED en zijn er diverse USB-laadpunten geinstalleerd. De antifouling is in het voorjaar van 2024 nieuw aangebracht.

Merk:

Molenmaker & Mantel

Type:

Kotter 1050 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1984

Afmetingen:

10.50 m x 3.60 m x 1.20 m

Motor(en):

New Holland, JB5000, 95 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom