Jachtmakelaardij

logo emci

Vedette 10.30 Cabin Comfort Line

Een in nieuwstaat verkerende en rijk uitgeruste Vedette 10.30 Cabin Comfort Line. Uw kans om zonder lange levertijd over een Vedette te beschikken!

De Vedette 10.30 Cabin Comfort Line is een toegankelijk motorjacht met perfecte vaareigenschappen. Vanuit de brede gangboorden, welke rondom van sierlijke ovale RVS railing zijn voorzien, heeft u dankzij de geïntegreerde draaitrappen gemakkelijk toegang tot het zwemplateau. Vanaf het zwemplateau is er eenvoudig toegang naar de, op gelijk niveau liggende, open kuip dankzij de spiegeldeur. De open kuip is ingedeeld met comfortabele kuipbank, overzichtelijke stuurstand met stuurstoel en meevaarstoel, veel bergruimte met zelfs mogelijkheid voor het opbergen van vouwfietsen. De full-cabriokap is in een handomdraai te openen of te sluiten zodat er bij alle weersomstandigheden comfortabel aan boord verbleven kan worden.

Vanuit de open kuip is er toegang naar de kajuit. Deze is ingedeeld met U-vormige bank met daartegenover de compleet uitgevoerde kombuis. Op de bank kan in een handomdraai een extra slaapplaats gecreëerd worden. Ook is er een centraal toegankelijke sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. In het voorschip is de eigenaarshut met vrijstaand dubbel bed en doucheruimte ensuite. Alle ruimte aan boord is zeer doordacht ingedeeld met tal van slimme opbergmogelijkheden.

Naast dat de Vedette motorjachten standaard al zeer compleet zijn uitgevoerd hierbij een opsomming van (extra) opties die deze Vedette 10.30 Cabin Comfort Line rijk is; zwaardere motorisering ten opzichte van standaard, elektronische motorbediening, proportioneel bedienbare boeg- en hekschroef met Vetus dubbel proportionele bediening, 176 Watt zonnepaneel + 15 Amp Victron laadregelaar, Glomex webboat 4G lite EVO WiFi antenne, ruitenwissers met intervalfunctie, extra gasaansluiting op zwemplateau, zonnebed kussens op kajuit dak, dubbel dakluik in kajuit dak met geïntegreerde combi-rolo (insecten hor en verduistering), verdiepte kuipbank voor het opbergen van vouwfietsen met dubbele 230V aansluiting, Easy cabrio-systeem op achterste deel van cabriokap, uitritsbaar deel in voorste cabriokap t.b.v. ventilatie, inritsbare insecten hor voor cabriokap, uitstroom van verwarming onder windscherm, geïntegreerde jaloezie in toegangsdeur naar kajuit, LED verlichting door gehele vaartuig met dimmer functie in kajuit en slaaphut, USB & USB-C laadpunten bij stuurstand en door gehele interieur, centraal stofzuig systeem, horren + regenkapjes t.b.v. patrijspoorten.

Sportief gelijnd cabrio motorjacht met moderne kenmerken en een luxe uitstraling. Zéér compleet en comfortabel uitgevoerd, in nieuwstaat verkerend, exemplaar!

Merk:

Vedette

Type:

10.30 Cabin Comfort Line

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2022

Afmetingen:

10.95 m x 3.80 m x 0.98 m

Motor(en):

Volvo Penta, D3, 150 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom