Jachtmakelaardij

logo emci

Baarsma Vlet 780

De Baarsma Vlet 780 is een compact en handzaam scheepje met een praktische indeling en zeer goede vaareigenschappen.

Het full-cabrio ontwerp zorgt ervoor dat u heerlijk in de zon kunt genieten vanuit de ruime open kuip of de schaduw kunt opzoeken onder de cabriokap.

De Baarsma vlet is goed toegankelijk en rondom van veilige RVS railing voorzien. Vanuit de gangboorden is de open kuip toegankelijk. De ruime open kuip is ingedeeld met eenĀ U-vormige kuipbank met uitklapbareĀ kuiptafel en stuurstand aan bakboord met goed uitzicht rondom. In de kuipbank en onder de kuipvloer is veel bergruimte voor bijvoorbeeld het opbergen van fenders en lijnen. De kuipbank is met de bijpassende opvulkussens eenvoudig om te bouwen tot een ruime lounge-/slaapplaats.

In de kajuit is de keuken, sanitaire ruimte en comfortabele rondzit. De keuken is voorzien van een spoelbak met warm-/ en koud stromend water, diesel kooktoestel, compressorkoelkast en voldoende opbergruimte om aan boord gemakkelijk een eenvoudige maaltijd te kunnen bereiden. De sanitaire ruimte is ingedeeld met elektrisch toilet en spoelbak. De comfortabele rondzit is in een handomdraai om te bouwen tot een ruim dubbel bed. Zelfs zijn er luxe matrassen met lattenbodems op maat gemaakt zodat u hier een permanente slaapplaats van kunt maken.

Beeld u zichzelf eens in; na een dag hard werken even heerlijk relaxen en tot rust komen in de ruime open kuip, of tijdens het weekend met uw geliefden lekker ontspannen tijdens een vaartocht over de kleine idyllische watertjes die Nederland rijk is, of misschien tijdens uw vakantie gezellig samen een verre tocht maken wat perfect mogelijk is dankzij alle voorzieningen die deze Baarsma Vlet rijk is! Denk hierbij aan de boegschroef, acculader, omvormer, hetelucht verwarming, diesel kooktoestel, compressor koelkast, boiler en kaartplotter.

Kortom, de Baarsma vlet 780 is de ideale boot voor iedereen die op zoek is naar een compact en handzaam scheepje met goede vaareigenschappen en alle comfort die je mag verwachten. Aarzel daarom niet langer en stap aan boord van de Baarsma vlet 780 voor een onvergetelijke tijd op het water.

Merk:

Baarsma

Type:

Vlet 780

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

7.80 m x 2.64 m x 0.80 m

Motor(en):

Vetus, M4.15, 33 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom