Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Nidelv 965 S-line OC -DEMO- naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Nidelv 965 S-line OC -DEMO-

De Nidelv 965 S-line OC is een moderne polyester Noorse spitsgatter met Nederlandse touch.

Deze Nidelv 965 S-line OC is alleen gebruikt voor demonstratie doeleinden en direct leverbaar. Uw unieke kans om een nieuwe Nidelv 965 S-line OC te varen voor een erg aantrekkelijke prijs! 

De vele mogelijkheden en de uitstraling van dit open kuip motorjacht zullen met name avontuurlijke watersporters aanspreken.

De zeewaardige overnaadse rompvorm met sprayrail en krachtige motorisering zorgen voor een ultieme vaarbelevenis bij zowel langzaam als snel varen (27 km/h). Dankzij de brede gangboorden met RVS railing rondom en RVS handrailingen op het kajuitdak kunt u en uw bemanning zich veilig over de boot bewegen.

Vanuit het gangboord of vanaf het zwemplateau, via de spiegeldeur, is de ruime open kuip toegankelijk. De open kuip is ingedeeld met twee comfortabele zitgroepen tegenover elkaar, praktische keuken en overzichtelijke stuurstand op gelijk niveau. Hierdoor is er vanuit de gehele open kuip een perfect uitzicht rondom en kunt u heerlijk ontspannen genieten van uw verblijf op het water.

De voorkajuit is ingericht als eigenaarshut met vrijstaand ruim dubbel bed, extra slaapbank en sanitaire ruimte ensuite. De sanitaire ruimte is voorzien van elektrisch toilet, wasgelegenheid en handdouche.

De Nidelv 965 S-line is comfortabel en gebruiksvriendelijk ingedeeld waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de beschikbare ruimte. Ook ontbreekt het op deze Noorse spitsgatter niet aan tal van slimme kast-/opbergmogelijkheden.

In de nieuwe Nidelv motorjachten komen bewezen kwaliteit en hedendaagse vernieuwing samen. Beproefde kwaliteit naar de normen en wensen anno nu! Een aantal features die dit bevestigen zijn o.a.; dubbel USB-laadpunt bij stuurstand, alle verlichting aan boord in energiezuinig LED, luxe leeslampjes met USB-laadpunt bij bed in voorkajuit, dimmer op verlichting in voorkajuit, oriëntatieverlichting in open kuip, soft-close op lades, grote bergruimte onder het bed in de voorkajuit, enorme berging onder kuipvloer, etc.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Wacht dan niet te lang en bel of mail ons voor het maken van een bezichtigingafspraak in onze showroom te Drachten.

Merk:

Nidelv

Type:

965 S-line OC -DEMO-

Vraagprijs:

€ 179.000,-

Bouwjaar:

2024

Afmetingen:

9.65 m x 3.30 m x 0.82 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH110, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Nidelv 965 S-line OC -DEMO-

Subject:
* Verplicht veld