Jachtmakelaardij

logo emci

Pedro 36

Verzorgde stalen motorkruiser, van bekende Pedro werf, met achterkajuit en praktisch ingedeeld interieur. 

De brede gangboorden met veilige RVS railing rondom zijn gemakkelijk begaanbaar en geven toegang tot het ruime achterdek. Het achterdek is voorzien van een midscheepse stuurstand en achteringang naar het interieur. Het achterdek is overkapt met een recent vernieuwde cabriokap + biminitop in moderne kleurstelling.

Het interieur is vervaardigd uit scheeps teakhout met massieve houten vloeren. De salon is ingedeeld met U-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand en binnenstuurstand met vaste stuurstandbank. In het voorschip is de kombuis, dinette en V-bed. De dinette kan gemakkelijk omgebouwd worden tot een extra slaapplaats. In het achterschip is een grote hangkast en de centraal toegankelijke sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. In de achterkajuit bevindt zich de eigenaarshut met half vrijstaand dubbel bed, voldoende kastruimte en kaptafel.

Het geheel geeft een zeer verzorgde indruk. Zo is in 2019 het gehele schip opnieuw geschilderd in 2-componentenverf, zijn de RVS uitlaten vervangen, zijn in 2023 de cabriokap (met inritsbare insectenhor)/bimini-top en railingkleden vernieuwd en is het onderwaterschip van een frisse laag antifouling voorzien.

Deze Pedro kruiser is beschikbaar van de derde eigenaar en ligt klaar voor haar nieuwe eigenaar om mooie tochten mee te gaan maken!

 

Merk:

Pedro

Type:

36

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1988

Afmetingen:

10.60 m x 3.50 m x 1.00 m

Motor(en):

Volvo Penta, TMD31A, 100 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom