Jachtmakelaardij

logo emci

Bege 950 OK

Stalen knikspant motorkruiser met open kuip, praktische binnenruimte en geringe doorvaarthoogte.

De Bege 950 OK is een praktische motorkruiser met een lage romp en goed beloopbare gangboorden met RVS railing rondom en RVS handgrepen op het kajuit-/ en salondak. Hierdoor is de boot gemakkelijk toegankelijk en kunnen u en uw bemanning zich veilig aan boord bewegen.

De open kuip is vanuit de gangboorden toegankelijk en voorzien van vaste kuipbank met daarin en onder de kuipvloer een zee aan bergruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld fenders, lijnen, dek inventaris of zelfs vouwfietsen! De open kuip is recent voorzien van nieuwe buitenkussens en kuiptent in moderne kleurstelling.

De ruimtebesparende schuifdeur verbindt de open kuip en salon aan elkaar. De salon is ingedeeld met L-vormige zitbank met daartegenover de binnenstuurstand. De salon is licht en luchtig dankzij de grote raampartij rondom en frontklapramen. In het voorschip is de keuken en slaapgelegenheid in open verbinding met de salon. Ook is er een sanitaire ruimte met handpomptoilet en wasgelegenheid.

Standaard is deze Bege kruiser uitgerust met boegschroef, koelkast en heteluchtverwarming. Af werf is deze Bege extra voorzien van een zwemplateau met moderne negatieve spiegel, zwaardere motorisering en deels thermopane beglazing. Recent is de stoffering vernieuwd, LED verlichting geplaatst, een achteruitkijk camera aangebracht, koelkast vervangen voor een compressorkoelkast en de gehele boot geschilderd in 2 componenten verf. Ook zorgt het zonnepaneel ervoor dat uw accu’s op peil gehouden worden.

Leuke en praktische open kuip motorkruiser welke dankzij de geringe doorvaarthoogte en krachtige motorisering op een groot vaargebied te bevaren is. -

Merk:

Bege

Type:

950 OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2001

Afmetingen:

9.50 m x 3.25 m x 0.80 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH3E, 56 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom