Jachtmakelaardij

logo emci

Vripack Kotter 1150 OK

Stoer model schip met robuuste waaiersteven romp, een royale open kuip, comfortabel interieur en mooie specificatielijst.

De Vripack Kotter 1150 OK heeft brede gangboorden voorzien van een veilige RVS railing rondom, dankzij de meerdere openingen in de railing kunt u vanaf iedere steiger gemakkelijk aan boord stappen. Vanuit de gangboorden is er toegang tot de ruime open kuip, ingedeeld met vaste U-bank voorzien van recente stoffering. In de kuipbank en onder de kuipvloer is zijn enorme bergruimtes voor bijvoorbeeld fenders, lijnen of zelfs vouwfietsen. De kuiptent zorgt voor voldoende beschutting bij alle weersomstandigheden waarbij op mooie dagen de zijdelen eenvoudig uitneembaar zijn. Ook is er een wintertent over de open kuip om te gebruiken tijdens de winter.

De open kuip ligt op gelijk niveau met de salon. De verbindende kuipdeuren kunnen alle drie geopend worden zodat er een grote leefruimte ontstaat. De salon is praktisch ingedeeld met comfortabele salonbank met daartegenover een kastenwand en binnenstuurstand. Dankzij de stoer gelijnde raampartij rondom heeft u altijd goed uitzicht rondom en kunt u gemakkelijk navigeren vanaf de binnenstuurstand.

Eén niveau lager, in het voorschip, is de ruime keuken, sanitaire ruimte en eigenaarshut gesitueerd. De keuken is van alle gemakken, die u aan boord mag verwachten, voorzien. De sanitaire ruimte is ingedeeld met elektrisch toilet, was-/ en douchegelegenheid. In de eigenaarshut is een comfortabel V-bed met lattenbodems en voldoende kastruimte voor het opbergen van uw persoonlijke spullen.

Deze Vripack Kotter heeft goede vaareigenschappen en kan fluisterstil gevaren worden dankzij de geluiddempende kist rondom de motor. Daarnaast maken de boeg-/ en hekschroef het manoeuvreren kinderspel en met één druk op de knop strijkt de mast elektrisch zodat er een geringe doorvaarthoogte ontstaat en u niet altijd heeft te wachten voor de lagere bruggen.

Of u nu een dagtocht maakt, langere reis plant of alleen aan boord verblijft om tot rust te komen en van het uitzicht te genieten, deze Vripack Kotter 1150 OK biedt alle comfort en gemakken voor een ontspannen en geweldige tijd op het water. Denk hierbij aan de opties als; airco in salon, verwarming met uitblaas in open kuip, dubbele compressor koelkast, recent vernieuwde boiler, omvormer, combi magnetron met oven functie, oriëntatie verlichting in salon en kombuis, horren + regenkapjes t.b.v. patrijspoorten, etc.

Merk:

Vripack

Type:

Kotter 1150 OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2008

Afmetingen:

12.00 m x 4.00 m x 1.30 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH4-HTE, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom