Jachtmakelaardij

logo emci

Boarncruiser 35 Classic Line

Robuuste stalen achterkajuit motorkruiser met klassiek design en comfortabel interieur, van bekende Boarnstream werf.

Ondanks de compacte afmetingen biedt de Boarncruiser 35 Classic Line toch alles wat u nodig heeft voor een heerlijk en comfortabel verblijf op het water! Deze Boarncruiser is door haar eerste eigenaar in samenspraak met de werf samengesteld wat het een unieke 35 Classic Line maakt. Dit is met name terug te zien in de indeling van de salon, achterkajuit en de 2x zijingang.

Dankzij de lage instap zijn de gangboorden gemakkelijk toegankelijk en veilig beloopbaar door de RVS railing rondom. Vanuit de gangboorden is via de twee zijingangen toegang tot het interieur en naar het achterdek. Het achterdek is voorzien van een vaste (verdiepte) dekbank, midscheepse stuurstand en achteringang naar het interieur. De midscheepse stuurstand en achteringang zijn overkapt met een recente (2024) antracietkleurige cabriokap op degelijk RVS frame.

Het interieur is vervaardigd uit scheeps teakhout met teakline vloeren. In de salon is gekozen voor het plaatsen van twee losse fauteuils in plaats van een vaste salonbank. Hierdoor is er meer bewegingsvrijheid, meer kastruimte rondom en is een comfortabele zit gegarandeerd. Ook is er een binnenstuurstand en bent u snel ‘aan dek’ dankzij de twee zijingangen en achteringang wat ook weer zorgt voor een optimale ventilatie.

In het voorschip is de kombuis met keuken, veel bergruimte en ruime ronde dinette die in een handomdraai tot extra slaapplaats omgebouwd kan worden. In het achterschip zijn twee centraal toegankelijke sanitaire ruimtes, waarvan één als toiletruimte en de andere als doucheruimte ingericht is. De eigenaarshut is toegankelijk via een ruimtebesparende schuifdeur en ingedeeld met twee enkele bedden en veel kastruimte. De patrijspoorten rondom en het spiegelluik zorgen voor een goede ventilatiemogelijkheid. Alle ruimtes zijn zeer praktisch ingedeeld en met tal van slimme opbergmogelijkheden voorzien.   

In 2012 is groot onderhoud uitgevoerd waarbij de romp en antislipdekken opnieuw geschilderd zijn, het teakdek geschuurd/nagelopen is, elektronische motorbediening opgebouwd is, boiler en waterpomp vernieuwd zijn, en nog diverse andere werkzaamheden zijn uitgevoerd. Daarnaast heeft deze Boarncruiser 35 Classic Line iedere winter in een droge stalling gestaan en is het motoronderhoud professioneel uitgevoerd.

Merk:

Boarncruiser

Type:

35 Classic Line

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2002

Afmetingen:

10.50 m x 3.65 m x 1.00 m

Motor(en):

VW, TDI 100-5, 100 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom