Jachtmakelaardij

logo emci

Nidelv 28 CLASSIC

De Nidelv 28 Classic is een kwaliteitsschip uit Noorwegen wat zich kenmerkt door haar sportievere model en uitstekende vaareigenschappen. 

Deze Nidelv 28 Classic is voorzien van een full-cabrio-kap, wat betekent dat u kunt genieten van het buitenleven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het weer. De open kuip geeft een ruimtelijk gevoel en biedt voldoende ruimte voor verschillende activiteiten. De open kuip is ingedeeld met een comfortabele L-bank, overzichtelijke stuurstand met klapbare dubbele stuurstoel, keuken en zonnebed op het achterkajuit dak.

De Nidelv 28 Classic heeft naast de open kuip ook een achterkajuit en voorkajuit. De voorkajuit is ingedeeld met een ruime rondzit, sanitaire ruimte en extra 1-persoonsbed. De rondzit is in een handomdraai om te bouwen tot extra slaapplaats. In de sanitaire ruimte vindt u het toilet en wasgelegenheid. De achterkajuit is voorzien van een dubbel bed en kast-/opbergruimte. Praktisch en doordacht interieur.

Dit schip is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en betrouwbare boot voor dagtochten of langere reizen. De krachtige motorisering zorgt ervoor dat u zowel comfortabel langzaam als sportiver sneller kunt varen en deze Nidelv daardoor op een groot vaargebied inzetbaar is.

 

 

Merk:

Nidelv

Type:

28 CLASSIC

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1999

Afmetingen:

9.10 m x 3.05 m x 0.85 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH-HTE, 140 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom