Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Kok Kruiser 1250 AK naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Kok Kruiser 1250 AK

Compleet uitgevoerd stalen achterkajuit jacht met spiegeltrap, ruim achterdek en gezellig ingedeeld interieur met rondzit in voorschip.

De Kok Kruiser 1250 AK is gemakkelijk toegankelijk vanaf het zwemplateau, via de draaitrap naar het achterdek, of vanuit de brede gangboorden met veilige RVS railing rondom. Het achterdek is ruim en geheel overkapt met een XL-cabriokap. Op het achterdek is een vaste dekbank, midscheepse stuurstand met luxe stuurstoel, meevaarbankje (op de gaskluis) en achteringang naar het interieur.

Het interieur is in warm teak en ingedeeld met U-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand. De kombuis, met keuken en rondzit, is in het voorschip in open verbinding met de salon. In het achterschip zijn twee centraal toegankelijke sanitaire ruimtes; één als doucheruimte en de andere als toiletruimte ingericht. Daarnaast is er de eigenaarshut met vrijstaand ruim dubbel bed, spiegelluik en veel kastruimte rondom. Alle ruimtes aan boord zijn goed ingedeeld en voorzien van tal van slimme opbergmogelijkheden.

Naast de al zeer complete specificatielijst zijn ook de volgende opties het benoemen waard; dimmer op salon en kombuis verlichting, swing-away bedbodem met daaronder veel bergruimte, lattenbodems + luxe Neptune matrassen, Megasat automatische schotelantenne, ruitenwissers met intervalfunctie, etc.

 

 

Merk:

Kok

Type:

Kruiser 1250 AK

Vraagprijs:

Onder Bod

Bouwjaar:

2001

Afmetingen:

12.50 m x 3.85 m x 1.15 m

Motor(en):

Iveco, 8065 M12, 120 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Kok Kruiser 1250 AK

Subject:
* Verplicht veld