Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Concordia 125 AC naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Concordia 125 AC

Modern gelijnd achterkajuit jacht met dubbele motorisering en comfortabele accommodatie met 2 slaaphutten, ieder voorzien van eigen sanitair.

U en uw vaargezelschap bewegen zich makkelijk en snel over de brede gangboorden met dubbele RVS railing rondom. Vanuit de gangboorden is het achterdek toegankelijk, voorzien van een vaste dekbank en midscheepse stuurstand met comfortabele stuurstoel. Het interieur is toegankelijk vanaf het achterdek en scheeps betimmerd met kersenhout en teakline vloeren. De salon heeft een prettige lichtinval en is ingedeeld met U-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand. De salonbank kan tot een extra slaapplaats omgebouwd worden. In het voorschip bevindt zich de keuken, een sanitaire ruimte en slaaphut met vrijstaand dubbel bed. In het achterschip is de eigenaarshut met vrijstaand dubbel bed, veel kastruimte rondom en separate douche- en toiletruimte ensuite.

Naast de al rijke specificatielijst van deze Concordia 125 AC zijn de volgende items het extra benoemen waard; dubbele motorisering, hydraulische stuurbekrachtiging, elektronische motorbediening, afstandsbediening voor motorbediening/boegschroef/ankerlier, ruitenwissers met intervalfunctie, uitstroom verwarming onder cabriokap, generator, Mastervolt MasterView display voor bediening en aflezen van technische installatie, airconditioning door gehele vaartuig, elektrisch tv lift in salon, LED verlichting, LED-koofverlichting in salon, Seatec reddingsvlot.

De Concordia 125 AC is een stalen motorjacht met modern design. De vaareigenschappen zijn zeer goed dankzij de dubbele motorisering die het manouveren eveneens kinderspel maken. Dankzij de volumineuze romp is er een zee aan binnenruimte wat garant staat voor een comfortabel verblijf aan boord.

Merk:

Concordia

Type:

125 AC

Vraagprijs:

€ 209.000,-

Bouwjaar:

2011

Afmetingen:

12.50 m x 4.30 m x 1.10 m

Motor(en):

2x VW Marine, TDI 100-5, 100 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Concordia 125 AC

Subject:
* Verplicht veld