Jachtmakelaardij

logo emci

Brandsma Vlet 1050 AK

Klassiek model Brandsma vlet met achterdek, dubbele besturing, 2 slaaphutten en ruime salon.

Klassiek model Brandsma vlet met achterdek, dubbele besturing, 2 slaaphutten en ruime salon.

De Brandsma Vlet is dankzij het lagere vrij boord goed toegankelijk en veilig beloopbaar over de brede gangboorden met RVS railing rondom. Vanuit de gangboorden is toegang naar het achterdek wat voorzien is een midscheepse stuurstand en achteringang naar het interieur. Het windscherm en cabriokap op het achterdek zorgen voor voldoende beschutting bij alle weersomstandigheden.

Het interieur is uit scheeps mahonie, afgewerkt met massief lijstwerk. De ruime salon is ingedeeld met een L-vormige bank met bijpassende tafel en daartegenover een kastenwand en binnenstuurstand aan bakboord. In open verbinding met de salon is de keuken met daartegenover de sanitaire ruimte. De sanitaire ruimte is voorzien van recent elektrisch toilet en wasgelegenheid met handdouche. In het voorschip is een slaaphut met V-bed en kastruimte. In het achterschip is een slaaphut met dubbel + 1 persoons bed en kastruimte.

Bij het aan boord gaan van deze Brandsma vlet valt direct op dat de eigenaren haar altijd met veel liefde en zorg behandeld hebben. Wanneer deze Brandsma niet gebruikt werd lag ze veilig en beschut in een schiphuis. Klaar voor vertrek!

Merk:

Brandsma

Type:

Vlet 1050 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1998

Afmetingen:

10.70 m x 3.80 m x 0.90 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH2N-DTE, 88 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom