Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Kruiser 1140 DL

Nette en originele Smelne Kruiser 1140 DL van de eerste eigenaar, met achterkajuit, dubbele stuurstand en twee slaaphutten.

De gemakkelijk toegankelijke gangboorden zijn goed beloopbaar en van veilige RVS railing rondom voorzien. Vanuit de gangboorden is het achterdek bereikbaar. Het ruime achterdek is voorzien van midscheepse stuurstand met vaste stuurstoel, losse dekbank met swingback rugleuning en achteringang naar het interieur. Het achterdek is overkapt met een cabriokap + biminitop zodat u altijd beschut kunt genieten van de mooiste vaartochten.

Het interieur is scheeps betimmerd in teak en geeft een zeer verzorgde indruk. De salon is ingedeeld met comfortabele L-vormige zitbank met daartegenover aan bakboord een kastenwand en binnenstuurstand. In open verbinding met de salon is de kombuis voorzien van keuken en daartegenover de dinette. In het voorschip is een slaaphut met V-bed wat met een vulstuk tot ruim dubbel bed opgevuld kan worden. Ook zijn er voldoende hang-/ en legkasten. In het achterschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed, veel kastruimte en sanitaire ruimte ensuite. De sanitaire ruimte is voorzien van toilet, wasgelegenheid en douche in een afsluitbare douchecabine.

Naast bovenomschreven zijn ook de volgende items het benoemen waard; lattenbodems bed achterkajuit, swingback bedbodem met daaronder grote bergruimte bed achterkajuit, spiegelluik, RVS fenderkorven (6 fenders), RVS beugel voor buitenboordmotor aan railing, schijnwerper, dubbel brandstof voorfilter, ’s winters altijd binnen overwinterd.

De Smelne motorjachten staan bekend om hun perfecte vaareigenschappen, goede ruimte indeling en hoogwaardige afwerking, zo ook bij deze Smelne Kruiser 1140 DL!

 

 

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1140 DL

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

11.65 m x 3.45 m x 1.15 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT64, 159 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom