Jachtmakelaardij

logo emci

Vedette 10.30 V/OK

De Vedette 10.30 V/OK is een full-cabrio jacht met robuust uiterlijk, klassieke details en doordacht interieur. Beschikbaar van de eerste eigenaar.

Vedette motorjachten zijn momenteel razend populair, wat mede te danken is aan deze eerst gebouwde Vedette 10.30 V/OK. Ze zijn toegankelijk, hebben perfecte vaareigenschappen, zijn doordacht gebouwd en is ook nog eens een leuke verschijning op het water.

De gangboorden rondom zijn breed en veilig beloopbaar dankzij de RVS railing en handrailingen. De ruime open kuip is toegankelijk vanuit de gangboorden en ingedeeld met U-vormige kuipbank met demontabele kuiptafel en stuurstand aan bakboord met 2 comfortabele stuurstoelen. In de kuipbank is veel bergruimte, zelfs voor vouwfietsen en kan eenvoudig omgebouwd worden tot groot zonnebed. De kuiptent is recent vernieuwd (2022) en op het achter-frame voorzien van het easy-cabrio systeem.

De kajuit is doordacht ingedeeld met keuken, U-vormige dinette, kaartentafel, dubbel bed en sanitaire ruimte. De keuken is uitgevoerd met 3-pits gaskooktoestel, compressorkoelkast, spoelbak met warm/koud stromend water, magnetron en veel kastruimte. Tegenover de keuken is een sanitaire ruimte met pomptoilet en was-/douchegelegenheid in afsluitbare douchecabine. Naast de sanitaire ruimte is de U-vormige dinette gelegen die in een handomdraai ook omgebouwd kan worden tot extra slaapplaats. In het voorschip is een ruim dubbel bed. Doordat de kajuit niet gescheiden is in hutten geeft dit een zeer ruimtelijk gevoel. 

Alle ruimte aan boord is zeer goed benut waardoor ook langer verblijf aan boord goed en comfortabel mogelijk is. Daarnaast is deze Vedette van vele gemakken voorzien als; boeg- en hekschroef, kaartplotter, zonnepaneel met laadregelaar, acculader, omvormer, boiler, douche + dekdouche, verwarming, horren voor patrijspoorten, combirolo (hor en verduistering) voor dakluik, etc.

Door de geringe minimale doorvaarthoogte is deze Vedette zeer geschikt voor zowel binnenwateren maar ook op de ruimere wateren voelt deze Vedette zich prima thuis op het water.

Merk:

Vedette

Type:

10.30 V/OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2008

Afmetingen:

10.30 m x 3.50 m x 0.90 m

Motor(en):

Nanni, 4-200TD KC, 60 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom