Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Kruiser 1280S

Een van de eerste eigenaar beschikbare, kwalitatief hoogwaardig gebouwde, Smelne Kruiser 1280S met mooie specificatielijst.

De Smelne Kruiser 1280S is gemakkelijk toegankelijk via de brede gangboorden of vanaf het zwemplateau via de draaitrappen naar het achterdek. Het achterdek is ruim en voorzien van midscheepse stuurstand met vaste stuurstoel en achteringang naar het interieur.

Het interieur is zeer smaakvol met blond teak en afgewerkt massief D-lijstwerk. De salon is ingedeeld met een U-vormige salonbank met daartegenover een sierlijk vormgegeven kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis, ingedeeld met keuken en daartegenover de dinette. In de voorkajuit is een slaaphut met veel kastruimte en V-bed wat met een vulstuk tot royaal dubbel bed opgevuld kan worden. Ook kan de dinette in een handomdraai tot extra slaapplaats omgebouwd worden. In het achterschip is een centraal toegankelijke toiletruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. Ook is er de eigenaarshut met ruim vrijstaand dubbel bed, veel kast-/ en bergruimte, spiegelluik en ensuite doucheruimte. Alle ruimtes aan boord zijn optimaal benut en beschikken over tal van slimme opbergmogelijkheden.

Naast de al zeer complete specificatielijst zijn de volgende items het extra benoemen waard; dubbele motorisering, generator, Thermic Line raamprofielen, centrale verwarming, wasmachine, Raymarine AIS, KVH-Trac Vision M3 satelliet ontvanger, 12+230V punt bij stuurstand, dubbel dakluik in voorkajuitdak, spiegelluik in achterkajuit, combirolo’s (insectenhor/verduistering) op luiken, insectenhorren op schuiframen.

Deze Smelne Kruiser 1280S geeft zowel van binnen als van buiten een zeer verzorgde indruk waarbij in september 2023 het gehele schip professioneel gepoetst en het onderwaterschip van een frisse laag antifouling voorzien is. De Smelne Kruiser 1280S is uw ideale reispartner voor de Europese waterwegen en ligt klaar voor vertrek!  

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1280S

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2007

Afmetingen:

13.11 m x 4.00 m x 1.20 m

Motor(en):

2x Volvo Penta, D3, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom