Jachtmakelaardij

logo emci

Drentsche Kotter 1040 OK

De Drentsche Kotter 1040 OK is een sierlijk vormgegeven, ruim, open kuip motorjacht met comfortabele accommodatie voor 2 (+2) personen.

Welkom aan boord van de Drentsche Kotter 1040 OK! Een stalen motorjacht, met ruime open kuip, waarbij comfort en stijl perfect met elkaar gecombineerd zijn. De ruime open kuip, met geïntegreerde kuipbanken, zorgt voor een sfeervolle buitenruimte waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht tijdens het varen. Dankzij de spiegeldeur is er direct toegang tot het zwemplateau, waardoor het gemakkelijk is om in en uit te stappen. De toevoeging van een tweede stuurstand in de open kuip biedt extra flexibiliteit tijdens het aanleggen of gewoon om bij mooie dagen heerlijk buiten te kunnen varen.

De openslaande kuipdeuren verbinden de ruime open kuip aan de comfortabele salon. Vanuit de salon heeft u perfect uitzicht rondom en is de ventilatie optimaal dankzij het schuifluik in het salondak. Vanaf de salonbank is het comfortabel genieten en ontspannen tijdens uw verblijf aan boord en heeft u direct contact met de schipper dankzij de tegenover gelegen binnenstuurstand. Ook is de salonbank in een handomdraai om te bouwen tot extra slaapplaats.

In het voorschip is de keuken, sanitaire ruimte en eigenaarshut. De keuken is compleet uitgerust met alles wat u nodig heeft voor het bereiden van een heerlijke maaltijd aan boord. De ruime sanitaire ruimte is voorzien van een elektrisch toilet, was-/ en douche mogelijkheid. En na een dag vol activiteit kunt u heerlijk tot rust komen in de eigenaarshut. Deze ruime hut is voorzien van een comfortabel V-bed en voldoende kastruimte. Alle ruimtes aan boord van de Drentsche Kotter zijn praktisch ingedeeld en optimaal benut.

Of u nu alleen vaart, of met familie of vrienden, iedereen kan optimaal genieten van de vrijheid die deze boot u te bieden heeft. En of u nu op zoek bent naar een boot voor weekenduitstapjes of voor langere reizen, de Drentsche Kotter 1040 OK heeft alles wat u nodig heeft. Met de combinatie van comfort, stijl en functionaliteit zal deze kotter zeker de aandacht trekken van elke watersportliefhebber.

Merk:

Drentsche Kotter

Type:

1040 OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2004

Afmetingen:

10.40 m x 3.80 m x 1.00 m

Motor(en):

VW, SDI 75-5, 75 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom