Jachtmakelaardij

logo emci

Tresfjord Westbas 29 Atlantik

Scandinavisch familie motorjacht met ruime open kuip, krachtige motorisering en doordachte indeling met 4 vaste slaapplaatsen.

De Tresfjord 29 Atlantik heeft een ruime zelflozende open kuip die gemakkelijk bereikbaar is vanuit de gangboorden of vanaf het zwemplateau. De open kuip is recent voorzien van een kuiptent met oprol-/uitritsbare zijdelen en voorzien van een buitenstuurstand en zitbanken rondom die eenvoudig ‘weg’ geschoven kunnen worden zodat er extra vloeroppervlakte ontstaat. De ruimte onder de kuipvloer is als bergruimte ingericht. 

Het interieur is vanuit de open kuip door de schuifdeur toegankelijk en ingedeeld met dinette, meevaarbank, stuurstand aan stuurboord waarbij deels onder de opklapbare stuurstoel de keuken geplaatst is. Dankzij het grote schuifdakluik en de schuiframen is er een perfecte ventilatie mogelijk. In het voorschip is een centraal toegankelijke sanitaire ruimte, ingericht met elektrisch toilet en handdouche, en 4 vaste slaapplaatsen. Daarnaast kan de dinette eenvoudig omgebouwd worden tot extra slaapplaats.

Deze Tresfjord 29 is o.a. extra uitgevoerd met: trim tabs, beloopbaar zonnepaneel met laadregelaar, dubbel om te schakelen brandstof voorfilter, ruitenwissers met wasinstallatie, ontwasemingsfunctie op frontramen, dubbel USB-laadpunt bij meevaarbank.

De Tresfjord 29 Atlantik staat ook wel bekend als de Westbas 29 Offshore en is een doordacht Scandinavisch concept motorjacht wat dankzij het gesloten stuurhuis en krachtigere motorisering zeer geschikt is voor het ruimere water maar ook zeer goed te bevaren is op de binnenwateren van Europa.

Merk:

Tresfjord

Type:

Westbas 29 Atlantik

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1995

Afmetingen:

9.20 m x 3.05 m x 0.95 m

Motor(en):

Mercruiser, D3.6L / 180, 180 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom