Jachtmakelaardij

logo emci

Jetten 40 AC-RS

Zeer rijk uitgerust robuust stalen achterkajuit motorjacht met klassieke details en zeer smaakvol interieur.

De klassiek vormgegeven romp met dikke kabelaring rondom in combinatie met het moderne lijnenspel van de opbouw en vele RVS accenten zorgen ervoor dat deze Jetten 40 AC-RS een prachtige verschijning op het water is die vanuit alle hoeken gezien mag worden!

Dankzij de lagere romp, ter hoogte van de instap, met nog een extra geïntegreerde instaptrede, zijn de gangboorden gemakkelijk toegankelijk. Ook vanaf het zwemplateau is er, via de spiegeltrap, eenvoudig toegang tot het achterdek en de gangboorden. Dit maakt het een zeer toegankelijk motorjacht. De gangboorden zijn breed en veilig beloopbaar dankzij de veilige RVS railing en RVS handrailingen rondom. Het ruime achterdek is voorzien van vaste dekbank met daarin veel bergruimte, midscheepse stuurstand met verstelbare stuurstoel en achteringang naar het interieur. Het geheel is overkapt met een XL-cabriokap, waarbij zonder belemmering rondom de vaste dekbank gelopen kan worden.

Vanaf het achterdek is het interieur bereikbaar wat zeer smaakvol is met luxe kersenhout, afgewerkt met schitterend massief lijstwerk, skai plafondpanelen, mooie RVS accenten en moderne stoffeering.

De salon is ingedeeld met L-vormige salonbank met bijbehorende, in hoogte verstelbare salontafel, en daartegenover een kastenwand met los fauteuil. In open verbinding met de salon is de kombuis voorzien van compleet uitgeruste keuken met daartegenover de dinette. In het voorschip is een gastenhut met V-bed, veel kastruimte en sanitaire ruimte ensuite. De sanitaire ruimte is voorzien van elektrisch toilet en wasgelegenheid met handdouche. In het achterschip is de eigenaarshut met ruim vrijstaand dubbel bed, spiegelluik, veel kastruimte rondom met geïntegreerde was-/droogcombinatie en twee separate sanitaire ruimtes ensuite. Eén daarvan is ingedeeld als doucheruimte, de andere als toiletruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. Alle ruimtes aan boord van deze Jetten 40 AC-RS zijn optimaal benut en beschikken over tal van slimme opbergmogelijkheden.

Dankzij de perfecte vaareigenschappen, complete uitrusting en het hoge comfortniveau is deze Jetten 40 AC-RS een zeer geschikt motorjacht voor langer verblijf aan boord en/of het maken van verre tochten over de Europese wateren.

Naast de al zeer complete specificatielijst zijn de volgende items het extra benoemen waard; geschuimde isolatie, Thermic-Line raamprofielen met dubbel glas, centrale verwarming met extra heteluchtverwarming bij stuurstand, boeg-/en hekschroef, complete serie Raymarine navigatie-instrumenten, 230V aansluiting bij stuurstand, om te schakelen dubbel brandstof voorfilter, horren + regenkapjes t.b.v. patrijspoorten en horren t.b.v. luiken, kluisje, lattenbodem onder matrassen in eigenaarshut, maatwerk jaloezieën in salon, granieten werkblad in keuken met geïntegreerde spoelbak en afvalemmer.

Merk:

Jetten

Type:

40 AC-RS

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2011

Afmetingen:

12.49 m x 4.02 m x 1.00 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DTA44, 140 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom