Ga terug

Motorboot Sneek

Welkom aan boord op een van onze motorjachten tijdens Motorboot Sneek! Ons team staat klaar om u te verwelkomen, uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van de perfecte boot die past bij uw levensstijl en behoeften.

Tijdens Motorboot Sneek presenteren wij:

Nidelv 965 S-line OC
Ruim twee jaar na de primeur van de Nidelv 950 S-line presenteren wij u met trots de Nidelv 965 S-line OC. De Nidelv 965 S-line OC is gebaseerd op de Nidelv 950 S-line waarbij de ultieme vaarbelevenis bij zowel langzaam als snel varend (27 km/h) ongewijzigd is gebleven.

Smelne Vlet 1200 AKĀ . Robuust en degelijk gebouwde Smelne Vlet met achterkajuit, compleet uitgevoerd en beschikbaar van de eerste eigenaar. Een prachtig en gaaf exemplaar en klaar voor vertrek en het maken van mooie tochten!

Polynautic 45 / Vripack Design. De Polynautic 45 is een modern schip, ontworpen door Vripack Yacht Design, een 100% Nederlands product gebouwd door vakmensen uit Friesland.

De 3 tentoongestelde motorjachten zijn een selectie uit de vloot die op de werf in Drachten te koop liggen. Hier kunnen watersportliefhebbers kiezen uit een verscheidenheid aan afmetingen, merken en prijsklassen.

Bezoek ons op Motorboot Sneek of natuurlijk in Drachten in onze eigen verkoophallen en laat uw maritieme dromen werkelijkheid worden!

Datum
5, 6, 7 april 2024

Adres
U vindt ons in de buitenhaven aan de Zwolsmanweg 7 te Sneek

Voor meer informatie bezoekt u de site van Motorboot Sneek

 

Nieuws

Overdekte verkoophaven

Bekijk onze Smelne Marina

Meer weten over Smelne of over ons aanbod?

Neem contact op