Ga terug

Smelne Yachtcenter behaald eerste EMCI bedrijfscertificering in Europa!

Vol trots maken wij u bekend dat wij als eerste Nederlandse jachtmakelaardij gecertificeerd zijn tegen de nieuwe EMCI Register certificeringsstandaard voor jachtmakelaardij bedrijven in Europa.

Met deze certificering onderscheiden we ons nadrukkelijk en onderstrepen we het belang van kwaliteit en professionele dienstverlening. De bedrijfscertificering richt zich specifiek op de bedrijfsprocessen- en procedures en is gekoppeld aan jaarlijkse controle audits en drie jaarlijkse her-certificering.

Naast de bedrijfscertificering hebben we ook twee individueel full-gecertificeerde jachtmakelaars, namelijk Wypke Veenje en Henk van der Velde, in huis. De individuele certificering is gericht op de persoonlijke competenties en integriteit van de jachtmakelaar en is gekoppeld aan vijf jaarlijkse her-certificering.

Alle Smelne jachtmakelaars werken volgens de getoetste en gecertificeerde Smelne bedrijfsprocedures. Onze relaties kunnen daarom rekenen op een persoonlijke benadering en to-the-point vakbekwame service.

Nieuws

Overdekte verkoophaven

Bekijk onze Smelne Marina

Meer weten over Smelne of over ons aanbod?

Neem contact op