Nieuwe motorjachten

Wij bouwen kruisers, vletten, trawlers en halfglijders van 10 tot en met 15 meter.

Smelne Kruiser

Een modern, tijdloos jacht, volledig naar uw wens gebouwd. U heeft keuze uit een versie met achterkajuit of open kuip en u kunt uw voorkeuren voor interieur, materialen, kleuren en indeling aangeven. Leverbaar van 10 tot en met 15 meter.

Smelne Vletten

Nostalgische, stoere en robuuste schepen, beschikbaar van 10 tot en met 15 meter. Zowel in versie met achterkajuit als met open kuip leverbaar. Bij vletten met open kuip die langer zijn dan 12.85  meter bevinden salon, keuken, achterdek en stuurstand zich allemaal op één niveau.

Smelne Custom Built

Een begrip binnen de Nederlandse jachtbouw
Smelne heeft schepen geproduceerd geheel naar eigen ontwerp van de eigenaren. Deze – nu ook – Smelne vaarders waren onder de indruk van onze productiemethode en de hoogwaardige kwaliteit van het schip.

Met kennis van zaken en een schat aan ervaring bouwen wij ook úw jacht naar uw eigen wens. In overleg kunnen vrijwel al uw wensen uitgevoerd worden. Zo bouwen wij een Smelne jacht exclusief voor u.

Wij betrekken u bij de bouw
Bij het bouwen van een Custom Built Smelne Jacht is een intensieve samenwerking tussen eigenaar en werf vanzelfsprekend. Er is overleg over afwerking en indeling van het interieur en over de kleurstelling.

Custom Built kostbaar? Niet altijd!
Door onze productiemethode is ieder afgeleverd jacht uniek. Wij hebben geen voorraad van prefab geproduceerde modules. Het interieur bouwen we pas nadat het jacht in onze interieurafdeling is binnengereden. Onder andere daarom leidt custom built bouwen bij Smelne niet automatisch tot prijsverhoging.

Nieuws

Overdekte verkoophaven

Bekijk onze Smelne Marina

Overdekte haven Smelne Marina (Large)

Meer weten over Smelne of over ons aanbod?

Neem contact op