Ga terug

PRIMEUR: de Nidelv 965 S-line OC bij Smelne Yachtcenter

Met de aankondiging van de Nidelv 950 S-line nam Smelne Yachtcenter uit het Friese Drachten de gewaagde stap om de alom geprezen Noorse spitsgatter nieuw leven in te blazen. Samen met de Noorse Nidelv werf werd een bewezen en beproeft concept volledig geüpdatet naar een helemaal anno nu motorjacht.

En met succes! De vele lovende woorden en positieve reacties gaven wel aan hoe geliefd dit model spitsgatter nog altijd is. Inmiddels mogen meerdere eigenaren uit Nederland, Duitsland en zelfs Engeland zich de trotse eigenaar van een Nidelv 950 S-line noemen. Stuk voor stuk zeer tevreden en overweldigd door wat de Nidelv 950 S-line te bieden heeft.

Nu, ruim twee jaar na de primeur van de Nidelv 950 S-line, komt Smelne Yachtcenter opnieuw met een Nidelv-primeur; de Nidelv 965 S-line OC!

Bij de Nidelv 965 S-line OC is dé ultieme vaarbelevenis ongewijzigd gebleven. Daarentegen heeft het interieur een complete metamorfose ondergaan! Zo heeft de achterkajuit plaats gemaakt voor een ruime open kuip met spiegeldeur naar het zwemplateau en is de voorkajuit ingericht als eigenaarshut met ruim vrijstaand bed en sanitaire ruimte ensuite.

Samen met nog een tal van andere interieuraanpassingen is het verbluffende eindresultaat de Nidelv 965 S-line OC.

Hebben wij u nieuwsgiering gemaakt? U bent van harte welkom om de Nidelv S-line motorjachten te komen bewonderen in onze showroom te Drachten. Van hieruit zijn meerdere modellen en uitvoeringen direct leverbaar!

Nieuws

Overdekte verkoophaven

Bekijk onze Smelne Marina

Meer weten over Smelne of over ons aanbod?

Neem contact op