Ga terug

Verrassend eigentijdse Noorse spitsgatter bij Smelne Yachtcenter

 

Smelne Yachtcenter uit Drachten voert sinds kort een spitsgatter in haar nieuwbouw assortiment. De door Smelne Yachtcenter in eigendom verkregen mallen vormen de basis voor de nieuwe Nidelv 950 S-line. Met deze Noorse alleskunner richt zij zich op een brede doelgroep. In dit motorjacht komen bewezen kwaliteit en hedendaagse vernieuwing samen. Van de Nidelv 950 S-line wordt dan ook veel verwacht.

Bijna 150 jaar gezamenlijke ervaring, kennis en vooral de liefde voor mooie en degelijke jachten heeft geleid tot een bijzondere connectie tussen de Noorse Nidelv werf en Smelne Yachtcenter. Het resultaat: de Nidelv 950 S-line!

Deze beproefde spitsgatter heeft als gevolg van de samenwerking een volledige upgrade gekregen en is helemaal van nu qua vaareigenschappen, veiligheid en comfort.

Door het voor een spitsgatter unieke zeewaardige onderwaterschip is deze Nidelv 950 S-line ook uitermate geschikt voor het grotere water en heeft een groot vaarbereik.

De Nidelv 950 S-line is een polyester motorjacht dat zowel langzaam als snel varend (14 knopen) een heel plezierig vaargedrag heeft. Met name de overnaadse rompvorm als ook de sprayrail dragen hieraan bij. De vele mogelijkheden en de uitstraling van dit open kuip motorjacht zullen met name avontuurlijke watersporters aanspreken.

Beide werven zijn echte familiebedrijven met bijbehorende typische kenmerken: kwaliteit, klantgerichtheid en service. Een langetermijnvisie dus.

De Nidelv 950 S-line wordt exclusief gebouwd voor Smelne Yachtcenter, waarmee zij de gehele Europese markt bedient. Zonder concessies te doen is Smelne erin geslaagd om dit all round motorjacht op een heel betaalbaar prijsniveau te houden.

Beknopte specificaties:

Lengte 9,46 mtr / breedte 3,30 mtr / diepgang 0,82 mtr / doorvaarhoogte 2,44 mtr / aandrijving Volvo Penta 110 pk

 

Belangstelling? Bel of mail ons voor het maken van een bezichtigingafspraak in onze showroom te Drachten.

Nieuws

Overdekte verkoophaven

Bekijk onze Smelne Marina

Meer weten over Smelne of over ons aanbod?

Neem contact op