Kerstshow bij Smelne Yachtcenter Drachten

Nu tot € 10.000,- aan gratis accessoires*
bij aanschaf van uw nieuwe Nidelv

 

Komend voorjaar varen in een zeer complete nieuwe Nidelv spitsgatter is nu aantrekkelijker dan ooit.

*Op meerdere nieuwe voorraadmodellen geven we rond de Kerstdagen een zelf samen te stellen accessoirepakket cadeau oplopend van € 2.500,- tot
maar liefst € 10.000,-!

 

Van vrijdag 15 december tot en met vrijdag 29 december is onze showroom omgetoverd in een warme, gezellige Kerstsfeer. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u zowel de open kuip uitvoering als de Nidelv S-line met achterkajuit op uw gemak bekijken en ervaren.

 

Onze Nidelv S-line motorjachten hebben sowieso al een hoog afwerkingsniveau en zijn rijkelijk uitgerust met volop luxe en vele extra’s, maar door deze actie kunt u uw nieuwe Nidelv S-line echt helemaal compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan een autopiloot, zonnepanelen of een hekschroef. Welke aanvullende accessoires u ook wenst, er zijn talloze mogelijkheden. En dat zonder er, binnen de ruimte van onze Kerstactie, voor te hoeven betalen!

 

Deze Nidelv S-line actie geldt alleen op onze nieuwe voorraadmodellen. Bezoek dus snel onze Kerstshowroom.

Gratis accessoires
Tot € 10.000,- aan gratis accessoires bij aanschaf van uw nieuwe Nidelv S-line! Denk bijvoorbeeld aan een autopiloot, zonnepanelen of een hekschroef. Wat heeft uw voorkeur?
Tijdelijke actie
Deze scherpe aanbieding loopt van 15 t/m 29 december 2023. Maak uw Nidelv S-line nog completer en gun uzelf de luxe die u verdient!
Liever een afspraak?
Wilt u graag dat wij tijd voor u inplannen? Dat kan, maak een afspraak via ons contactformulier of bel: 0512-512669. Graag tot ziens in onze gezellige Kerstshowroom!
Onze Nidelv S-line motorjachten
Nieuwe, vaarklare, exclusieve motorjachten

Naast onze Nidelv S-line motorjachten kunt u bij ons terecht voor nóg 3 nieuwe, vaarklare, exclusieve motorjachten. Een chique Smelne Vlet 42 SD, een stoere Haines 360 Continental en een uiterst moderne Polynautic 45 liggen ook klaar om komend voorjaar met een trotse nieuwe eigenaar uit te varen.

Daarnaast liggen in onze showroom en overdekte verkoophaven nog circa 35 occasions.

Met dit gevarieerde aanbod motorjachten is er voor iedere geïnteresseerde genoeg te bewonderen.

Openingstijden
Rond de Kerstdagen bent u op alle dagen op onze werf welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Van zaterdag 30 december 2023 t/m woensdag 3 januari 2024 zijn wij gesloten.