Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Polynautic 45 / Vripack Design naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Polynautic 45 / Vripack Design

De Polynautic 45 is een modern schip, ontworpen door Vripack Yacht Design, een 100% Nederlands product gebouwd door vakmensen uit Friesland.

De Polynautic 45 is een motorjacht met stalen romp en composiet opbouw. Het interieur is modern ingericht en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Dankzij de stalen romp en composiet opbouw ligt het zwaartepunt laag wat ten goede komt aan de al zeer prettige vaareigenschappen. Door de krachtige motorisering en het Vetus stabilisatiesysteem gedraagt de Polynautic 45 zich ook perfect op de ruimere kustwateren van Europa.

De ruime open kuip is toegankelijk vanaf het zwemplateau of vanuit de brede gangboorden via de geïntegreerde draaitrappen en is voorzien van een vaste kuipbank, voldoende bergruimte en toegang naar de technische-/ bergruimte en machinekamer. Het overhangende salondak zorgt voor voldoende beschutting. Dankzij de 4 openslaande kuipdeuren kan de salon in een handomdraai bij de open kuip betrokken worden.

Het interieur is modern ingericht en afgewerkt met hoogwaardige luxe materialen. De salon is ingedeeld met U-vormige zitbank en op een verhoging geplaatst voor perfect uitzicht rondom. Daartegenover is de keuken en stuurstand die van alle gemakken voorzien zijn. De keuken is voorzien van een geïntegreerde spoelbak met design mengkraan, 4-zone inductiekookplaat met afzuigkap, Siemens magnetron combi-oven, Fisher & Paykel vaatwasser, compressorkoelkast en voldoende kastruimte. Boven de keuken is een klapbare flatscreen TV geïntegreerd.

Vanaf de stuurstand is een goed uitzicht rondom en is met een compleet instrumentarium uitgevoerd waaronder een dubbel 12 inch Raymarine Axiom scherm waar de kaart, motorinstrumentarium en tankinhouden op uitgelezen kan worden. Ook de elektronische motorbediening, proportioneel bedienbare boeg-/ en hekschroef, marifoon, stuurautomaat en ruitenwissers met intervalfunctie ontbreken niet aan boord van de Polynautic 45.

Het voorschip is ingedeeld met de eigenaarshut, gastenhut, separate douche-/toiletruimte en voorraadkast met geïntegreerde LG wasmachine. De eigenaarshut en gastenhut zijn beide voorzien van een royaal dubbel bed met lattenbodems en veel kastruimte. De sanitaire ruimtes zijn voorzien van modern sanitair waaronder een rainshower en luxe mengarmaturen. 

Naast de al zeer complete specificatielijst en omschrijving zijn ook de volgende items het vermelden waard; geschuimde isolatie, vloer in machinekamer en technische-/ bergruimte afgewerkt met tranenplaat, elektrisch te bedienen glazen schuifdak in salondak, skylight met twee dakluiken in voorkajuit dak, grote bergruimte onder opklapbare kuipbank, geïntegreerde zitbank in voorkajuit dak, geïntegreerde fender opbergmogelijkheid in gangboorden, twee klapbare kikkers op zwemplateau, alle verlichting in LED, oriëntatie verlichting op zwemplateau / open kuip en draaitrappen naar gangboorden, indirecte sfeerverlichting door gehele vaartuig te bedienen met app, USB-laadpunten door gehele vaartuig, soft-close op lades en kasten.

De Polynautic 45 is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct en wordt gebouwd door de vakmensen van PolyNautic uit Woudsend. Het demoschip is nu beschikbaar voor bezichtiging en indien gewenst per direct beschikbaar.

Graag maken we met u een afspraak om u dit schip te tonen bij Smelne Yachtcenter in Drachten.

Merk:

Polynautic

Type:

45 / Vripack Design

Vraagprijs:

€ 689.000,-

Bouwjaar:

2023

Afmetingen:

13.20 m x 4.32 m x 1.25 m

Motor(en):

Vetus Deutz, VD6210662E, 210 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Polynautic 45 / Vripack Design

Subject:
* Verplicht veld