Jachtmakelaardij

logo emci

Viknes 1030

Stoer en zeewaardig polyester motorjacht met open kuip, krachtige motorisering en comfortabele accommodatie met 4 vaste slaapplaatsen.

De ruime open kuip van de Viknes 1030 is dankzij de spiegeldeur vanaf het zwemplateau goed toegankelijk. De open kuip is voorzien van een opklapbare L-bank, buitenstuurstand, berg-/droogkast met verwarmingsuitstroom en wasbakje met handdouche. De gangboorden, met dubbele RVS railing rondom, zijn vanuit de open kuip goed bereikbaar. Ook de machinekamer en grote bergruimte zijn vanuit de open kuip te bereiken.

Via de schuifdeur is er toegang naar het stuurhuis waar een comfortabele zitbank, overzichtelijke stuurstand en keuken gesitueerd zijn. De stoer gelijnde raampartij zorgt voor veel lichtinval en een goed uitzicht rondom vanaf zowel de stuurstand als de salonbank. De schuif dak-/ en zijramen geven een optimale ventilatie. In het voorschip is de sanitaire ruimte met elektrisch toilet, was-/ en douchegelegenheid. Ook is er de eigenaarshut met vrijstaand bed en voldoende kastruimte. Vanuit het stuurhuis is de tweede slaaphut, met dubbel bed, gesitueerd.

De Viknes 1030 is een praktisch en doordacht zeewaardig motorjacht waarbij alle ruimtes optimaal benut zijn en de overige ruimtes perfect ingedeeld zijn met tal van slimme en grote bergruimtes. Naast de al zeer complete specificatielijst zijn ook de volgende items het extra benoemen waard; extra RVS strip onder kiel, NiBrAl schroef (2020), dubbele water/diesel afscheider, trim tabs, dubbel schuifdakluik in stuurhuis, defroster op stuurhuisramen, kaartplotter, radar, fishfinder, AIS, schijnwerper met afstandsbediening, lattenbodem onder matras in voorkajuit, etc.

Merk:

Viknes

Type:

1030

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2007

Afmetingen:

10.42 m x 3.40 m x 1.00 m

Motor(en):

Yanmar, 6LPA-STP, 315 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom