Smelne Vlet 42 OK Luxury

De Smelne Vlet 42 OK heeft een heerlijke ruime open kuip met teakdek. De keuken, salon en kuip bevinden zich op één niveau waardoor het schip voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is.

De open kuip is makkelijk toegankelijk via een deurtje vanaf het zwemplateau. Op het zwemplateau bevindt zich de buitendouche. Verder bevinden zich in de kuip twee comfortabele geïntegreerde dekbanken met veel opbergruimte. Dit vindt u allemaal onder het verlengde overhangende salondak.

De compleet lederen afgewerkte stuurstand met fraai rond gelijnde kastenwand aan BB geven een luxueuze uitstraling aan de ruime gezellige salon. Door een royaal elektrisch te bedienen salonluik is de salon aangenaam licht en de ventilatie optimaal. Het gehele schip is afgewerkt in warm Amerikaans kersen.

De ruime sanitairruimte met chique granieten werkbladen is aan BB in het voorschip gerealiseerd. Er zijn vier vaste slaapplaatsen aan boord. Deze Smelne Vlet heeft een moderne lijn dankzij de strak gelijnde gesloten dakrand boven de salon. Groot voordeel van deze dakrand is dat water en vuil niet langs de ramen verdwijnen. Dit wordt allemaal binnendoor afgevoerd door middel van RVS buizen die op de waterlijn lozen.

Het hoogwaardige AWL-Grip verfsysteem geeft het schip een mooie extra glans. Het meegeleverde kwaliteitscertificaat, waarop laagdiktes en toekomstig onderhoud keurig worden omschreven, geeft aan dat er bij Smelne alleen top kwaliteit wordt gebouwd.

Smelne Vlet 42 OP specificatie

Smelne Vlet 42 OK in RTL Vaart met Epco Ongering

Merk
: Smelne
Type
: Vlet 42 OK Luxury Demo
Vraagprijs
: € Op aanvraag,-
Bouwjaar
: 2013
Lengte
: 12,98 m
Breedte
: 4,15 m
Diepgang
: 1,15 m
Motor(en)
: Perkins M150 Ti 6-cilinder 108,8 kW 150pk