Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Kent 27 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Kent 27

Robuust en tijdloos vormgegeven polyester motorjacht met open kuip, goede vaareigenschappen en comfortabele accommodatie voor 2 personen.

De Kent motorboten zijn een bekende verschijning op de Nederlandse wateren en worden vooral gewaardeerd om de maritieme uitstraling, prettige vaareigenschappen en degelijke bouwwijze.

Stap aan boord en ervaar de Kent 27. Vanuit de open kuip geniet u vanaf de U-vormige kuipbank van de buitenlucht en heeft u een perfect uitzicht over het vaargebied. In de kuip is een tweede besturingsmogelijkheid en veel bergruimte in de kuipbank. De openslaande kuipdeuren geven toegang tot het interieur. Het stuurhuis is voorzien van praktische keuken, gezellige U-vormige dinette en overzichtelijke stuurstand. In het voorschip is de slaapgelegenheid en sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. Alle ruimtes aan boord zijn optimaal benut en beschikken over voldoende bergruimtes.

Deze Kent 27 is verder compleet uitgevoerd met boegschroef, zonnepaneel, acculader/omvormer, USB-laadpunt bij stuurstand, verwarming, boiler, compressorkoelkast, elektrisch toilet, vuilwatertank, RVS railing en mast, buitenbesturing d.m.v. helmstok en tweede gashendel.

De vaareigenschappen worden dankzij de stabiele romp, Vetus dieselmotor en boegschroef als zeer prettig ervaren. Dankzij de beperkte doorvaarthoogte is de Kent 27 ook op de kleinere waterwegen te bevaren.

Perfect scheepje om comfortabel de Nederlandse waterwegen te gaan verkennen waarbij alle comfort aan boord is die u mag verwachten.

Merk:

Kent

Type:

27

Vraagprijs:

€ 44.900,-

Bouwjaar:

1999

Afmetingen:

8.10 m x 3.00 m x 0.90 m

Motor(en):

Vetus, M4.14, 33 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Kent 27

Subject:
* Verplicht veld