Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Smelne Kruiser 1240S naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Smelne Kruiser 1240S

Sportief gelijnd stalen motorjacht met achterkajuit, 4 vaste slaapplaatsen, XL-cabriotent en mooie specificatielijst.

Maak kennis met de Smelne Kruiser 1240S, een sportief gelijnd stalen motorjacht die u de vrijheid biedt om de Nederlandse wateren en daarbuiten te verkennen.

Met een lengte van 12,40 meter biedt deze kruiser een comfortabele indeling, perfect voor verblijf met familie of gasten. U verblijft comfortabel op het ruime achterdek met vaste dekbank en XL-cabriokap, terwijl u de boot moeiteloos manoeuvreert naar de door u gewenste locatie. Bij mindere weersomstandigheden nodigt de gezellige salon, met perfect uitzicht rondom, uit tot ontspannen momenten, terwijl de volledig uitgeruste keuken, praktische sanitaire ruimtes en comfortabele slaaphutten zorgen voor het ultieme thuisgevoel op het water.

De Smelne Kruiser 1240S biedt een optimale stabiliteit. Of u nu rustig door schilderachtige plaatsjes vaart of het ruimere water verkiest, u kunt rekenen op een veilige en comfortabele vaart. De solide constructie en de krachtige motor maken deze boot geschikt voor diverse vaaromstandigheden.

Of u nu een weekendje weg wilt of een langere reis plant, deze Smelne Kruiser 1240S is perfect uitgerust voor langere verblijven op het water. Geniet van de vrijheid om te gaan en te varen waar u wilt, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Naast de opgesomde specificaties in de specificatielijst zijn de volgende zaken het (extra) benoemen waard: vaste dekbank met XL-cabriokap, stuurstandbank met swingback rugleuning, verduistering + hor t.b.v. cabriokap, boeg- en hekschroef, acculader-/ omvormer, dimmer op salonverlichting, compressorkoelkast, dubbel dakluik in voorkajuit dak, combirolo (hor + verduistering) t.b.v. dakluik in kombuis, lattenbodem onder matras in achterkajuit, RVS fenderkorven t.b.v. 8 fenders.

Bent u op zoek naar een stijlvolle en praktische motorboot om de prachtige Europese wateren te verkennen? De Smelne Kruiser 1240S is de perfecte keuze voor zowel de ervaren schipper als de enthousiaste beginner.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en word de trotse eigenaar van deze Smelne Kruiser 1240S! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging en ontdek zelf de charme en kwaliteit van deze schitterende motorboot.

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1240S

Vraagprijs:

€ 137.600,-

Bouwjaar:

1995

Afmetingen:

12.40 m x 3.80 m x 1.15 m

Motor(en):

Volvo Penta, TMD41D, 150 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Smelne Kruiser 1240S

Subject:
* Verplicht veld