Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Meerstadvlet 1020 OK naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Meerstadvlet 1020 OK

Multiknikspant open kuip motorjacht, met de indeling van een luxe loft en alle comfort aan boord voor een ontspannen meerdaags verblijf aan boord.

Welkom aan boord van de Meerstadvlet 1020 OK en ontdek de geslaagde combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Dit prachtige open kuip motorjacht is ontworpen en gebouwd voor de liefhebbers van varen die zowel willen genieten van de omgeving als van een goed uitgerust vaartuig.

Het casco van deze Meerstadvlet is in 2006 gebouwd waarbij, na afbouw in eigen beheer, de te waterlating en ingebruikname voor het eerst in 2010 heeft plaatsgevonden. De Meerstadvlet heeft een elegant en tijdloos design met klassieke details en moderne afwerking. De brede gangboorden, met veilige RVS railing rondom, zorgen ervoor dat de boot goed toegankelijk is. Vanuit de ruime open kuip kunt u met uw familie of gasten optimaal genieten van het perfecte uitzicht rondom. De open kuip is ingedeeld met comfortabele U-vormige kuipbank en stuurstand. In de kuipbank en onder de kuipvloer is een zee aan bergruimte voor al uw opbergbehoeften.

Bij binnenkomst in de voorkajuit omarmt u meteen het luxe ‘loft’ gevoel; de open lay-out, afwerking met luxe materialen en de indirecte sfeerverlichting zijn perfect op elkaar afgestemd. De voorkajuit is ingedeeld met compleet uitgevoerde keuken voor het bereiden van de lekkerste bootmaaltijden. Tegenover de keuken is een compacte maar praktische dinette die eveneens tot extra slaapplaats omgebouwd kan worden. Centraal voorin is een comfortabel vrijstaand bed geplaatst. De sanitaire ruimte is ruim en ingedeeld met elektrisch toilet, wasgelegenheid en douche in douchecabine.  

Met de slimme indeling en meer dan voldoende praktische opbergruimte is deze vlet ideaal voor langer verblijf aan boord of het maken van langere tochten.

Naast de specificatielijst zijn ook de volgende items het (extra) benoemen waard; met afstand bedien- en dimbare indirecte sfeerverlichting in voorkajuit, nacht- en indirecte sfeerverlichting in open kuip, 230V aansluitingen bij stuurstand en in bergruimte onder kuiplvoer, luxe kuiptent met uitritsbare delen en verduistering, extra luidsprekers in open kuip, verwarmingsuitstroom in open kuip, lattenbodem onder matras in voorkajuit, 5-blads schroef, 370 Watt zonnepaneel, recentelijk nieuw gespoten, etc.

Of u nu een ervaren schipper bent of net begint met varen, de Meerstadvlet 1020 biedt u de vrijheid om de wateren te verkennen in stijl. Met zijn uitstekende vaareigenschappen en comfortabele inrichting is deze vlet de ideale keuze voor weekendjes weg, vakanties of gewoon een ontspannen dag op het water.

Merk:

Meerstadvlet

Type:

1020 OK

Vraagprijs:

€ 189.000,-

Bouwjaar:

2006

Afmetingen:

10.20 m x 3.50 m x 1.00 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT44, 114 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Meerstadvlet 1020 OK

Subject:
* Verplicht veld