Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Beneteau Flyer 12 Cabin naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Beneteau Flyer 12 Cabin

Ontdek de vrijheid van het water met de Beneteau Flyer 12 Cabin, een sportief motorjacht wat comfort en prestaties moeiteloos combineert.

Dit elegante en sportieve motorjacht is ideaal voor zowel een dagje uit op het water als voor langere vakanties met familie of gasten. Beneteau motorjachten staat bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. De Flyer 12 Cabin is gebouwd met aandacht voor detail en veiligheid, zodat u met een gerust hart het water op kunt.

Met een slimme indeling biedt de Beneteau Flyer 12 Cabin voldoende ruimte voor iedereen. De ruime salon met panoramische raampartij en groot glazen dak zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de omgeving. De comfortabele zitplaatsen en de stijlvolle inrichting maken het een perfecte plek om te ontspannen terwijl u de boot moeiteloos manoeuvreert vanaf de overzichtelijke stuurstand.

De open keuken, op gelijk niveau met de salon, is voorzien van moderne apparatuur, zodat u eenvoudig maaltijden kunt bereiden tijdens uw verblijf aan boord. Geniet van heerlijke diners met uitzicht op de horizon!

De Beneteau Flyer 12 Cabin beschikt over twee comfortabele slaaphutten met voldoende opbergruimte en sanitaire ruimtes ensuite, zodat u met uw familie of gasten kunt overnachten. De luxe bedden garanderen een goede nachtrust.

Met krachtige motoren, IPS-aandrijving en het doordachte ontwerp is de Beneteau Flyer 12 Cabin niet alleen snel, maar ook uiterst wendbaar. Of u nu rustig wilt cruisen of een beetje snelheid wilt maken, deze boot biedt de perfecte ervaring.

Het moderne en sportieve ontwerp van de Beneteau Flyer 12 Cabin trekt zeker de aandacht. Met zijn strakke lijnen en luxe afwerking is dit een boot die niet alleen functioneel is maar ook een statement maakt.

De Beneteau Flyer 12 Cabin biedt alles wat u nodig heeft voor ontspannen momenten op het water. Ideaal voor gezinnen of het varen met gasten. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Merk:

Beneteau

Type:

Flyer 12 Cabin

Vraagprijs:

€ 179.675,-

Bouwjaar:

2007

Afmetingen:

12.65 m x 3.99 m x 1.16 m

Motor(en):

2x Volvo Penta, D6-310D-B IPS, 310 pk

Ligplaats:

Niet in verkoophaven, bezichtiging op afspraak



Neem contact op voor informatie over de Beneteau Flyer 12 Cabin

Subject:
* Verplicht veld