Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Haines 32 Offshore naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Haines 32 Offshore

Veelzijdig open kuip motorjacht uit de Haines Offshore range met rijk uitgevoerde specificatielijst en verbazingwekkende accommodatie.

Ontdek de Haines 32 Offshore; een robuust en veelzijdig motorjacht dat met het eigentijdse ontwerp, uitzonderlijke prestaties, doordachte indeling een ongeëvenaard niveau van comfort en functionaliteit biedt.

De Haines 32 Offshore is voorzien van een slimme indeling die maximaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Vanuit de open kuip beleeft u een ontspannen vaarervaring en staat u in nauw contact met de schipper die vanaf de binnenstuurstand moeiteloos naar de gewenste ligplaats manoeuvreert. Vanuit de comfortabele salonbank is een perfect uitzicht rondom over het vaargebied en door het langs-deel om te klappen ontstaat er een 2-persoons meevaarbank.
In het voorschip is een compleet uitgeruste keuken, de eigenaarshut met vrijstaand dubbel bed en sanitaire ruimte met elektrisch toilet en was-/douchemogelijkheid.

Het gebruik van luxe materialen, het hoogwaardige afwerkingsniveau, de combinatie van het walnoot interieur met moderne afwerking in aardetinten en vele indirecte sfeerverlichting maken deze Haines 32 Offshore een echte eyecatcher!

De Haines 32 Offshore beschikt over uitstekende vaareigenschappen en voelt zich thuis op zowel de binnenwateren, rivieren als op groter water. De romp van de Offshore is ontwikkeld om zowel langzaam als snel (19,5 knopen) comfortabel te kunnen varen.

Dit jacht is het toonbeeld van kwaliteit en vakmanschap, met oog voor detail en duurzaamheid. Of u nu een weekendje weg wilt of een lange reis plant, de Haines 32 Offshore biedt de ultieme combinatie van luxe, veiligheid en plezier op het water.

U bent van harte welkom in onze showroom te Drachten voor een uitgebreide bezichtiging.

Merk:

Haines

Type:

32 Offshore

Vraagprijs:

€ 289.500,-

Bouwjaar:

2021

Afmetingen:

9.75 m x 3.51 m x 0.84 m

Motor(en):

Yanmar, 4LV, 250 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Haines 32 Offshore

Subject:
* Verplicht veld